30 04.2014
Kirjoittaja:

Benry Vaz ilmestyi DJ skeneen biisillään NICE.
GoPro Finland ja Benry Vaz ovat tänä keväänä aloittaneet yhteistyön, jonka myötä Benryn musiikki tulee olemaan vahvasti esillä meidän tuotannoissa. Lisäksi tulemme kevään ja kesän aikana näkemään matskua Benryn keikoilta. Tässä vähän tarinaa Benrystä minihaastiksen muodossa:

Kuka olet ja mitä teet?

Olen 24-vuotias Hämeenlinnassa syntynyt ja myöhemmin Jyväskylään muuttanut herkullisia audio-visuaalisia kokonaisuuksia rakastava musiikkinörtti. Olen soittanut keikkoja erilaisissa kokoonpanoissa rumpujen takana 10 vuotta ja siinä samassa oman musiikin säveltämiseen on kehittynyt terve riippuvuus joka vie lähes kaiken vapaa ja sen ulkopuolisen ajan. Aina löytyy uusia haasteita, jokainen biisi kehittää ja antaa toistaan paremmat kiksit! Oma laaja musiikkimaku näkyy myös oman tuotannon monipuolisuutena, josta löytyy kaikkea elokuvamusiikista, pianoballadien ja räppibiittien kautta, kovaa iskeviin tanssibiiseihin!

Kerro GoPro yhteistyöstä ja mitä tämä tuo tullessaan?

Yhteistyö GoPron kanssa alko kesällä 2013, kun olin keikalla GoPro:n sponssaamissa Flyboardingin SM-kisoissa. Keikan jälkeen tuli kyselyä luvasta käyttää yhtä allekirjoittaneen biisiä kisakoosteen taustalla ja mikä ettei! Kulutettavaks ja nautittavakshan tätä musiikkia tehdään! Yhteistyö jatkui tiiviisti ja virallinen yhteistyösopimus kirjotettiin alkuvuodesta! Yhteistyö GoPron kanssa on saanut mut haastamaan itteeni vielä enemmän ja tuonu säveltämiseen kaivattua potkua ja ekstra motivaatiota! Musiikin säveltäminen erilaisiin käyttötarkoituksiin ja eri tyylisiä videoita varten on antanu mahdollisuuden kokeilla omia rajoja myös uusien tyylilajien kanssa! Uskon että tää yhteistyö kehittää minua, uraani artistina sekä musiikin ammattilaisena!

Missä sut voi bongata kesällä? Keikkoja? Muita suunnitelmia?

Kesä on parasta koska aurinko tuo mukanaan energiaa ja ihan erilaisen fiiliksen tehdä uusia biisejä! Harrastan myös kiipeemistä ja kesällä mut löytää studion lisäks myös luonnon bouldereilta ja rullaamasta lonkkarilla pitkin Jyväskylän katuja. Keikkoja on kesän aikana muotinäytöksistä yksityisbileisiin ja syksyllä yhtenä kohokohtana jo useampana vuonna järjestetty Keski-Suomen kovin elektronisen tanssimusiikin tapahtuma Blackout-festarit Lutakossa!

Vapaa sana?

Iso kiitos Rikulle, Ollille ja muulle Future Retailin henkilökunnalle! Nähdään keikoilla ja tulkaahan huikkamaa livenä tai somessa!

Takaisin Uutiset-sivulle