20 07.2018
Kirjoittaja:

DJI Aeroscopen avulla pystytään havaitsemaan, tunnistamaan ja seuraamaan droneja haluamilla alueilla missä yksityisyys ja turvallisuus on tärkeää.
Aeroscope vahvistaa DJI:n ajattelua turvallisesta droneiden käytöstä mahdollistamalla droneiden valvontaa tietyillä alueilla.

DJI Aeroscopen tunnistettua alueella lentävän dronen, Aeroscope pystyy seuraamaan reaaliaikaisesti dronea ja myös mahdollistaa nähdä dronen telemetria tiedot niin kauan kuin dronessa on virrat päällä sekä on Aeroscopen kantaman sisällä. Seuraaminen tapahtuu tunnistamalla dronen ja ohjaimen välisen signaalin. Kun Aeroscope on tunnistanut dronen, Aeroscope antaa siitä runsaasti tietoa, kuten dronen sijainnin, korkeuden, nopeuden, suunnan, nousupaikan, mallin, sarjanumeron sekä ohjaajan paikan.

DJI Aeroscopesta on saatavilla Aeroscope Mobile, joka on salkussa helposti kulkeva järjestelmä.  Tämän avulla voidaan nopeasti siirtää laitetta alueella missä halutaan valvoa droneja. Aeroscope Mobilen kantama on 5 km laitteesta. Toinen vaihtoehto on Stationary asema, jonka avulla pystytään kattamaan isompia alueita, jopa 50 km aluetta. Stationary on siis tehokkaampi, mutta kuten nimestä voi päätellä tämä laite on enemmän tarkoitettu yhden paikan valvontaan kuin siirreltäväksi jatkuvasti.

Tällä hetkellä DJI Aeroscope on yhteensopiva vain DJI-koptereiden kanssa, joten se ei tunnista muiden valmistamia droneja. DJI:n arvion mukaan he tekevät noin 70% tällä hetkellä kaikista maailmalla olevista droneista. Mahdollista on tulevaisuudessa, että myös muut valmistajat päivittävät omat laitteensa niin, että Aeroscope voi tunnistaa myös niitä.

Aeroscope käyttökohteet

DJI Aeroscope on suunniteltu käytettäväksi viranomaisille, lentoasemille, vankiloille, sairaaloille ja valtion alueiden valvonta tehtäviin.
Laitetta ei ole saatavilla yksityiseen käyttöön.

Lisätietoa DJI Aeroscope Mobilesta: http://www.futureretail.fi/tuotteet/dji-aeroscope-mobile/

Lisätietoa DJI Aeroscope Stationary: http://www.futureretail.fi/tuotteet/dji-aeroscope-stationary/

Mikäli haluat lisätietoa, ota yhteyttä alla olevaan sähköpostiin:

miikka.rautio@futureretail.fi

 

Takaisin Uutiset-sivulle