07 04.2014
Kirjoittaja:

Maailman monipuolisimman kameran valmistaja ja parhaan käyttäjälähtöisen sisällön mahdollistaja GoPro on julkaissut suositusta HERO3+ kamerasta uuden Black Edition/Music mallin. Uudella Music editionilla saat ammattitason valokuvia ja videomateriaalia harjoituksista livetaltiointiin. Uuden Music editionin mountit tekevät kameran kiinnittämisestä eri instrumentteihin erittäin helppoa ja ne soveltuvat jokaiselle soittajalle tasosta ja tyylilajista riippumatta. GoPro applikaation avulla kameroiden hallinta on luonnollisesti helppoa ja ilmaisella GoPro Studiolla editointikin käy vaivattomasti. Käytännössä siis tyylikkään musiikkivideon luominen vaatii tämän uuden HERO3+ Black Edition/Music mallin.

GoPron perustajan Mick Woodmanin mukaan tämä on GoPro:lle luonnollinen seuraava askel, koska musiikilla on ollut iso rooli GoPro maailmassa jo vuosia. Woodman kertoo kuinka GoPron käyttämät soundtrackit ja muusikoiden kuvaamat keikkataltioinnit ovat innoittaneet GoPron luomaan jotain vain muusikoille suunnattua ja auttaa heitä näin kuvaamaan ja jakamaan intohimoaan entistä hienommin ja paremmin ympäri maailmaa.

Perinteisesti HERO3+ kamerassa on mukana Waterhousing, mutta tässä mallissa pakkauksesta löytyy Frame, joka on GoPron huomaamattomin ja helpoin tapa kiinnittää kamera eri Mountteihin. Framen kanssa kameran mikrofoni pääsee myös täysiin oikeuksiinsa joten äänen taltiointi on huippuluokkaa. Tämän lisäksi uudessa HERO3+ Black Edition/Music mallissa on mukana seuraavat kiinnikkeet:

Removable Instrument mount
Helposti irroitettava kiinnike, joka ei vahingoita herkkiäkään instrumentteja ja sopii hyvin rummuista pianoon.

Mic Stand Mount
Kiinnittää kameran kätevästi mikrofonitelineeseen.

Jaws Flec Clamp
Tämän avulla kamera nappaa kiinni melkein mihin vaan ja taipuu myös monen laisiin kuvakulmiin.

Takaisin Uutiset-sivulle