01 04.2014
Kirjoittaja:

Pyhän Calle-talo pullisteli väenpaljoudesta, kun Pyhän vapaalaskijoiden viikonlopputapahtuma Free´kend käynnistyi perjantaina 28.3.2014. Tapahtumainfoa ja kisaohjeistuksia oli kuuntelemassa lähes sata vapaalaskijaa.

Aamupäivällä ohjelmassa oli Ape Majavan, Jani Johansénin ja Teemu Tiiron vapaalaskuklinikat. Tyylin ja tekniikan kehittäminen kiinnosti kaikkien lajien edustajia, ja kurssit olivat hyvissä ajoin täynnä.

Perjantaina kilpailtiin GoPro Joker Ride -parilaskukilpailussa, jossa viiletettiin krossiratamaista reittiä pitkin pudotuspelien hengessä. Kisassa nähtiin tiukkoja suorituksia, ja väriläiskänä mainittakoon Leviltä asti saapuneet juniori-vapaalaskijat, jotka tulivat rataa alas todennäköisesti aikuisten sarjoja kovemmalla vauhdilla.

GoPro Joker Riden voittajaksi naisten puolella selviytyi Sanna kyllönen ja miesten puolella Mark Perendi. Pyhän vapaalaskun nuorten sarjan voitti Roope Tolppanen. Roopelle lähti hienosta laskusta palkinnoksi HERO3+ Silver edition. GoPro onnittelee voittajia!

Takaisin Uutiset-sivulle