31 10.2013
Kirjoittaja:

Free´kend – Vapaalaskijoiden viikonloppu Pyhällä – on kaikkien vapaalaskusta kiinnostuneiden tapahtuma ja
GoPro on menossa mukana.

Free`kendissä nautitaan Pyhän ainutlaatuisista offarimahdollisuuksista, kisataan renolla fiiliksellä, opitaan uutta maan parhaiden laskijoiden johdolla ja pidetään hauskaa Callen after skissä sekä Pyhän hotellin iltabileissä. Tänäkin vuonna juhlatunnelman virittävät huippusuosittu SICI & Boogie Brothers sekä Kauppayhtiön Dj:t. Viikonlopun aikana uusimmat välineet pääsee testaamaan City Sportin testikylässä.

Free’kendissä kisataan kolmessa eri skabassa. Kaikissa kilpailuissa on avoin sarja ja kutsusarja. Avoimeen sarjaan ovat tervetulleita kaikki laskijat, vaikka aikaisempaa kisailukokemusta ei olisikaan. Kisat viedään läpi rennossa hengessä ja suorituspaikat on suunniteltu niin, että ensikertalainenkin voi osallistua turvallisesti. Myös naiset ovat lämpimästi tervetulleita! Viikonlopun kisoissa parhaiten pärjänneet nais- ja mieslaskijat kruunataan kukkulan kuningattareksi ja kuninkaaksi.

* GoPro Joker Ride: Haasta itsesi ja kaverisi hauskalla radalla, jossa yhdistyvät banked slalom, ski cross ja offarilaskeminen. Kisassa lasketaan kahden laskijan eriä, joista voittaja menee jatkoon. Jaossa on myös villejä kortteja ja mahdollisuus haastaa kaveri radalla, jossa on luvassa dramaattisia kaksintaisteluita.
* Salomon Poker Rando: Salomon Poker Randossa liikutaan Pyhän lähioffareilla ja kerätään pelikortteja. Voittaja selviää siis pokeripöydässä. Nopein etenijä saa vaihtaa korttipöydässä kolme korttia, toinen kaksi ja kolmas yhden.
* Haglöfs Freeride: Free’kend huipentuu legendaariseen Aittakurun vapaalaskuun. Kisa pyritään lähettämään suorana netissä (yhteyksien salliessa) Relaa.comin -sivuilla.

Luvassa on aikaisempien vuosien tapaan arvokkaita palkintoja!

 

Takaisin Uutiset-sivulle