21 01.2014
Kirjoittaja:

Vuoden 2014 MP messut lähestyvät ja tänä vuonna MP 14 Moottoripyöränäyttelyssä on entistä enemmän nähtävää. GoPro on myös paikan päällä ja mukaan otetaan hyvä paketti uusimpia tuotteita.

MP14 Moottoripyöränäyttelyn teemana on suomalainen moottoripyöräily: kokoamme koko suomalaisen motoristin maailman saman katon alle Messukeskukseen! Luvassa on entistä monipuolisempaa nähtävää ja uusia erikoisalueita. Tällä kertaa crossikilpailuihin ei tarvitse ostaa erikseen lippua, vaan kaikki ohjelma sisältyy messulipun hintaan.

Esimerkiksi MP-messujen Petrol Circus -alueella nähdään komea kattaus rakennettuja pyöriä. Tällä kertaa panostamme erityisesti suomalaisten rakentajien esilletuomiseen ja pyörien näyttävään esillepanoon.

Petrol Circuksessa on yli 90 rakennettua pyörää, jotka jakautuvat neljään eri luokkaan. Esillä on customeja, streetfightereita, classic-pyöriä ja openclass-pyöriä. Merkkejä on edustettuna huimat 30 ja pyörät ovat vähän joka mantereelta, kaikki kuitenkin suomalaisten näyttelykuntoon rakentamia. Näyttelyyn tulee myös reilut kymmenen classic-kilpapyörää 1950-70-luvuilta. Jokaisella pyörällä on omat kilpailuhistoriansa Suomesta ja maailmalta. Alueella on mukana myös prätkäpajoja, jotka esittelevät tekemiään osia.

Tarkempi ohjelma löytyy MP 14 -messujen sivulta.

Takaisin Uutiset-sivulle