15 04.2014
Kirjoittaja:

Red Bull Kart Fight hakee jälleen Suomen nopeinta amatöörikartingkuljettajaa huhtikuussa alkavien aika-ajojen sekä toukokuussa kisattavan Suomen finaalin kautta. GoPro on mukana nostamassa uusia kartingkuljettajia kartalle. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä kokemaan oikean kilpa-ajajan tuntemuksia: adrenaliinin, jonka tuntee vain minuutteja ennen lähtöä, renkaiden hajun, moottorien äänet, mekaanikkojen hyörinän ja lähdön huuman…

Aika-ajot ovat käynnistyneet. Tsekkaa lisää infoa täältä.

Red Bull Kart Fight huipentuu Suomen finaaliin, joka ajetaan 29.5. sisähallissa; tarkkapaikka julkaistaan aika-ajojen jälkeen. Päästäksesi Suomen finaaliin, sinun tulee kellottaa nopein aikasi lähimmässä karting-hallissasi. Jokaisen hallin kaksi nopeinta kuljettajaa lunastaa paikkansa Suomen finaaliin, jolloin lähtöviivalla nähdään 16 Suomen nopeinta Red Bull Kart Fight amatöörikuskia. Suomen finaalin voittaja pääsee edustamaan sinivalkoisia värejä Red Bull Kart Fight maailman finaaliin, jolloin vastassa on maailman parhaiden amatöörikartingkuskien valiojoukko.

MIKÄ ON RED BULL KART FIGHT?
Red Bull Kart Fight on maailmanlaajuinen kilpailukiertue, jonka lopuksi selviää kuka on Red Bull -maailman nopein amatööritason kartingkuski. Kahdessakymmenessä eri maassa järjestettävissä kansallisissa kisoissa etsitään parhaat kuskit edustamaan kutakin maata. Ja nuo eri maiden voittajat matkustavat Red Bull Kart Fight –maailmanfinaaliin, jossa finaalin voittaja kruunataan Red Bull Kart Fight  –maailmanmestariksi.

Maailmanfinaaliin osallistuminen on amatöörikuljettajalle niin lähellä huipputason kansainvälisenä kilpa-ajajatähtenä olemista kuin vaan mahdollista. Paikalla on myös joukko erinomaisia Red Bull -urheilijoita, jotka mentoroivat, rohkaisevat ja valmentavat finalisteja sekä kannustavat kuskeja puristamaan esiin sen parhaan suorituksensa juuri näiden kahden intensiivisen kisapäivän aikana – jolloin vain yhdestä voi tulla maailmanmestari.

Takaisin Uutiset-sivulle