17 03.2014
Kirjoittaja:

Tänä vuonna lumilautailun SM-kisat käydään Vuokatissa 26.–29.3. lajeinaan slopestyle, halfpipe, crossi sekä ensimmäistä kertaa koskaan SM-reilit. Kisat käydään neljässä ikäluokassa: groms, rookies, open ja legends. Sarjoista lisää alempana.

Myös elokuvien Suomen-mestaruuksista taistellaan, kun Elokuvaprojektin finaali käydään toista kertaa. Viime vuonna suuren suosion saanut Elokuvaprojekti palaa jälleen. Tällä kertaa myös yksi finaalin ulkopuolelle jäänyt ryhmä palkitaan, joten kaikentasoisten ryhmien on todellakin syytä osallistua.

GoPro kumppaneineen on paikalla ja mukana myös Elokuvaprojektissa. Kannattaa tulla paikalle! Viime vuoden Elokuvaprojektin voittajajoukkue 292Crew kävi syksyllä palkintomatkalla kuvailemassa Hintertuxissa Itävallassa. Tänäkin vuonna palkintoina on kuvausmatkaa sekä GoPro -kamerapaketteja. Ilmoittautuneiden kesken arvomme myös Feel the Planet Bungeen. Katapultin tavoin toimiva elastinen Bungee-köysi on kevyt ja kätevä vaihtoehto motorisoidulle vinssille. Bungee kulkee helposti mukana kuvausreissuilla.

Tulevien elokuvaprojektien varalle Feel the Planettia kannattaa myös tulla tsekkaamaan. Tällä vehkeellä saa kätevästi vauhtia esimerkiksi reileihin. Ennen Vuokatin reissua ehtii vaikka lukea Onboard -lehden mietteitä Feel The Planetin köydestä.

Takaisin Uutiset-sivulle