24 03.2014
Kirjoittaja:

Free`kendissä nautitaan Pyhän ainutlaatuisista offarimahdollisuuksista, kisataan renolla fiiliksellä, opitaan uutta maan parhaiden laskijoiden johdolla ja pidetään hauskaa Callen after skissä sekä Pyhän hotellin iltabileissä. Tänäkin vuonna juhlatunnelman virittävät huippusuosittu SICI & Boogie Brothers sekä Kauppayhtiön Dj:t. Viikonlopun aikana uusimmat välineet pääsee testaamaan City Sportin testikylässä.

Free’kendissä kisataan kolmessa eri skabassa. Kaikissa kilpailuissa on avoin sarja ja kutsusarja. Avoimeen sarjaan ovat tervetulleita kaikki laskijat, vaikka aikaisempaa kisailukokemusta ei olisikaan. Kisat viedään läpi rennossa hengessä ja suorituspaikat on suunniteltu niin, että ensikertalainenkin voi osallistua turvallisesti. Myös naiset ovat lämpimästi tervetulleita! Viikonlopun kisoissa parhaiten pärjänneet nais- ja mieslaskijat kruunataan kukkulan kuningattareksi ja kuninkaaksi.

Tänä vuonna skabataan myös GoPro Joker Ride. Tässä voit haasta itsesi ja kaverisi hauskalla radalla, jossa yhdistyvät banked slalom, ski cross ja offarilaskeminen. Kisassa lasketaan kahden laskijan eriä, joista voittaja menee jatkoon. Jaossa on myös villejä kortteja ja mahdollisuus haastaa kaveri radalla, jossa on luvassa dramaattisia kaksintaisteluita.

Takaisin Uutiset-sivulle