14 08.2014
Kirjoittaja:

Helsinki HookUp alkaa tänä vuonna legendaarisella Savelan parkilla. Keskiviikkona 20.8 klo 17-21 (säävarauksella 21.8) järjestetään Savelassa erinomainen tapahtuma nimeltään Savelan Piknik, joka pitää sisällään ensimmäiset Vertin SM skabat erittäin pitkään aikaan.

Future Retail on vauhdissa täysillä mukana ja tuo paikalle GoPro kameroita testattavaksi, sekä mahdollisesti myös DJI:n koptereita ja muuta kivaa. Piknikillä ovat myös Rullalautaliiton iltasessarit ja grilli käy kuumana. Kannattaa suunnata paikalle ja ladata ilmainen GoPro applikaatio valmiiksi puhelimeen niin saat kuvaamasi matskut heti mukaan!

Muista myös käydä Instagramissa. Seuraa @goprofinland ja lataa kesän paras skedekuvasi Instagramiin (ei tarvitse olla GoPro kuva) ja laita siihen #gopropiknik. Kuvien kesken arvotaan tuotepalkintoina HookUp lippupaketti (2 lippua), Kuvauskahva ja t-paita. Palkinnot luovutetaan piknikillä!

Aikataulu

Street:
17-19 HookUp kiertue + Rullalautaliitto Iltasessarit

Vert:
17-18 Vapaa harjoittelu
18-19 Rookie Jam (Am)
19-21 Master SM (Pro/Am)
Välittömästi tulosten selvittyä Palkintojenjako.

Ilmoittautuminen ennakkoon otsikolla Vert SM Info@rullalauta.fi viestiin nimi ja sarja. Osallistumismaksu Rookie 10€ Master 20€ (Maksut käteisellä paikanpäällä. Master sarjan osallistumismaksu jaetaan voittajien kesken 1. 50% 2. 30% 3. 20%) Kisaan osallistuvilla alle 18-vuotiailla täytyy olla vastuuvapautuslomake täytettynä mukana.

Takaisin Uutiset-sivulle