06 08.2013
Kirjoittaja:

Tule katsomaan uudet GoPro tuotteet ja tarjoukset. Osta omasi paikan päältä.

Helsingin Jäähallilla kisataan 9.-11.elokuuta jokavuotiseen tapaan Helsinki HookUp tapahtuman merkeissä. Koululaisten viimeinen kesälomaviikonloppu mahdollistaa monelle helpomman liikkumisen ja odotettavissa on erittäin viihdyttävä viikonloppu kaikille skeittauksen ystäville. Ulkomaalaisia saapuu taas sankoin joukoin näyttämään mihin laudalla pystyy vuonna 2013. Ja kun yleisö innostuu niin innostuvat myös skeittarit yrittämään parastaan. Tule kannustamaan kavereitasi loistosuorituksiin SM kisoissa ja idoleitasi PROSKATEssa.
SM-kilpailut keräävät taas kotimaiset huiput yhteen mittelöimään paremmuudestaan kuudessa eri sarjassa, joista nuorimmat ovat alle 12-vuotiaita ja vanhimmat yli kolmekymppisiä. SM-kisat järjestetään kaksipäiväisenä perjantaina ja lauantaina ja Proskate kruunaa viikonlopun sunnuntaina.
Sunnuntaina järjestettävään Proskateen saapuu huippuskeittareita ympäri maailmaa näyttämään parasta osaamistaan ja testaamaan kotimaisen kärjen tason. Proskateen kisaamaan saapuvien nimilista julkaistaan kun vetäjien tulo varmistuu.

Takaisin Uutiset-sivulle