DJI Inspire 2


Tuotteen tiedot

DJI Inspire 2. Tehoa, kuvanlaatua ja älykkyyttä ammattilaisten tarpeisiin.

Lentoaika 25-27 minuuttia, multikamerakiinnitys, 108km/h maksiminopeus. Esteentunnistusjärjestelmä, lentokamera, jopa 7km kantama. Tupla-akku, 5.2K/4K-resoluutio, 1080P-livestream.

Huom! DJI Inspire 2-paketti EI sisällä varsinaista kuvauskameraa, joka on hankittava erillisenä tuotteena. Vaihtoehtoja on Inspire 2 kopteriin on DJI Zenmuse X4S tai DJI Zenmuse X5S kamera.

DJI Inspire 2 sisältää kaiken Inspire 1-kopterin upeuden ja vie sen vielä pidemmälle. Upouusi kuvanprosessointijärjestelmä tallentaa jopa 5.2K CinemaDNG RAW, Apple ProRes ja enemmän. DJI Inspire 2 kiihtyy nollasta 80km/h vain neljässä sekunnissa ja voi saavuttaa maksiminopeuden 108km/h ja kopterin maksimi laskeutumisnopeus on 9m/s, joka on ennenkuulumatonta nopeutta ja ketteryyttä tämän kokoiselta ilma-alukselta.

Kahden akun järjestelmä pidentää lentoaikaa 27-minuutin maksimiin saakka (X4S-kameralla), kun itselämmittävä-teknologia mahdollistaa lentämisen entistä kylmemmissä olosuhteissa. FlightAutonomy-älyteknologiaa on päivitetty ja kehitetty erityisesti DJI Inspire 2 varten; esteentunnistusjärjestelmä päällä ja etuosassa. Laajennettu älykkyys lisää useita lentotiloja, kuten Spotlight Pro antaa jopa soolopilotin luoda monipuolisia, dramaattisia otoksia. Päivitetty videonsiirtosysteemi on nyt kykeneväinen käyttämään kahta signaalitaajuutta ja tuplakanavointia, sekä lennokin FPV-kamerasta että pääkuvauskamerasta samanaikaisesti mahdollistaen pilotin ja kuvaajan saumattoman yhteistyön.

Spotlight Pro on tehokas seuranta moodi jolla soolopilotti kykenee suorittamaan monipuolisia ja näyttäviä kuvauksia. Se käyttää kehittynyttä visuaalista seuranta algorytmiä joka lukittautuu kohteeseen lennon aikana, riippumatta Inspire 2 lentosuunnasta, mahdollistaen otokset jotka ovat aiemmin vaatineet erillistä kamerankäyttäjää. Jos gimbaali tulee lähelle kääntymisrotaationsa rajaa, Inspire 2 kääntää itsensä samansuuntaiseksi vaikuttamatta lentokontrolliin tai otokseen, vapauttaen gimbaalin liikkumisen.

Spotlight Pro pitää sisällään kaksi kuvaustilaa: Quick Mode ja Composition Mode. Quick Modessa, valitse kohde jäljityksen aloittamiseksi. Composition Modessa, valitse kohde ja jäljityssijainti. Kun kohde tulee asetettuun jäljityssijaintiin, paina pikakuvaketta jäljityksen aloittamiseksi. Gimbaalia voi liikuttaa kuvauksen aikana sommittelun asettelemiseksi. Spotlight Pro on käytettävissä kaikissa Intelligent Flight Moodeissa, kuten ActiveTrack, TapFly, Waypoint ja Point of Interest.

Älykkäät lentotoiminnot pitävät sisällään Spotlight Pron ohella useita lento-ja kuvaustoimintoja. Esteentunnistus on optimoitu kun käyetään Point of Intrest ja Waypoint-toimintoja vaikeiden kuvausten helpottamiseksi ja toistettaviksi. Se on myös käytössä QuickSpin, TapFly ja ActiveTrack kanssa yksinkertaistamaan entistä haastavampia otoksia.

Tapfly. Kopterin edessä sijaitseva 2-akselinen FPV kamera erittelee lentonäkymän pääkamerasta jolloin Inspire 2 käyttää FPV kameraa TapFlyta varten. Näpäytä FPV näkymässä näytöltä haluamasi lentoreitti jolloin Inspire 2 automaattisesti lentää asetettua reittiä, jolloin pilottina voit keskittyä gimbaalin liikkeeseen. FPV kamera kääntyy 0-60°asteen kulmavälillä.

ActiveTrack moodissa Inspire 2 tunnistaa laajan valikoiman  kohteita ihmisistä kulkuneuvoihin. Jäljitysprofiilia voidaan säätää kohteen mukaan tarkoittaa huomattavasti tarkempaa seurantaa.

Älykäs kotiinpaluu. Etu-ja alapuolen näköjärjestelmät suovat Inspire 2 luoda reaaliaikaisen kartan lentoreitistään lennon aikana. Jos videosignaali katkeaa ja Älykäs Kotiinpaluu kytkeytyy päälle, Inspire 2 pystyy palaamaan takaisin alkuperäistä reittiä pitkin ja vaihtamaan suoraan linjaan kun signaali palaa. Palatessaan käytössä on pääkamera tunnistamaan niinkin kaukaisia kuin 200metrin päässä edessä olevia esteitä, antaen kopterin suunnitella turvallinen reitti kotiin. Se on myös kykeneväinen löytämään yhteyden uudelleen nopeammin signaalin katkeamisen jälkeen.

Optimoitu lähetys ja ohjausjärjestelmä

Videonsiirto
DJI Lightbridge-teknologian uusimmassa päivityksessä tehokas tiedonsiirto jopa 7km asti (ihanteellisissa olosuhteissa) ja kykenee välittämään molempia 1080p/720p sekä FPV pilotille ja kamera operaattorille. Käyttäjät voivat myös vaihtaa 2.4GHz ja 5.8GHz taajuuksien välillä väistääkseen häiriöitä loistavan signaalitasapainon saavuttamiseksi.
Master ja Slave ohjaimet
Uusi langaton HD kuvansiirto teknologia lähettää videoinformaation master ohjaimesta slave ohjaimeen ja kaksi ohjainta voivat olla 100metriin asti erillä toisistaan menettämättä kuvanlaatua.
Broadcast mode
Ohjelmatoiminnan harjoittajat voivat lähettää suoraa streamia Inspire 2:sta käyttäen 1080i50 ja 720p60 lähetyssignaalia. Livestreamaus suoraan ilmasta televisioon hoituu niinkin helposti kuin Inspire 2 ohjaimen kytkentä lähetysautoon.

Tehokas Suorituskyky Ilmassa
Uusi optimoitu propulsiosysteemi vie suorituskyvyn seuraavalle tasolle. DJI Inspire 2 huippunopeus on 108km/h, laskeutuu 9m/s ja nousee 6m/s. Kiihtyvyys 0-80km/h jopa neljässä (4) sekunnissa ja lentää maksimissaan 40° asteen kulmassa.
Kaksi ohjaussauvaa ovat viritetty herkemmiksi, tehden hienovaraiset liikkeet helpommiksi.
Lisäksi lisävoima mahdollistaa DJI Inspire 2 lentämisen entistä rajummissa olosuhteissa, muunmuassa yli 2500-5000 metriä merenpinnan yläpuolella (kun käytetään korkeaan suunniteltuja propelleita), ja niinkin kylmissä lämpötiloissa kuin -20°c käyttäen älyakkujen itselämmittävää toimintaa.

Parempi luotettavuus
Luotettavuutta on lisätehostettu kaksinkertaisten päämoduulien kautta, kuten IMUn, kompassin ja barometrin. Älykäs lennonhallintajärjestelmä monitoroi päällekkäisiä systeemejä antaen erittäin tarkkaa lentodataa.
Uusi esteidentunnistusjärjestelmä auttaa Inspire 2 tunnistamaan ja väistämään esteet, minimoiden törmäyksen riskin.
Tupla-akku tarkoittaa pidemmän lentoajan ohella sitä, että ongelman sattuessa yhdessä akussa, toinen pystyy jatkamaan lentoa turvallista laskeutumista varten. Samanaikaisesti Inspire 2 voimansiirtojärjestelmä ajaa PVM signaalia päällekäin sarjaporttiin jotta jos PVM signaalit katoavat, virransyöttö jatkuu sarjaporttien kautta.
Tätä voimansiirtojärjestelmää on testattu tuhansien tuntien ajan luotettavuuden varmistamiseksi. Yhdistettynä pääsensoreihin, äly-yksikköihin ja tupla-akkusysteemiin, kyseessä on huomattavasti aiempaa kehittyneempi ja luotettavampi kopteri.

Vaistoa ja väistä
Eteen-ja alaspäin olevat visuaaliset systeemit auttavat Inspire 2 huomaamaan jopa 30 metrin päässä olevat esteet, mahdollistaen turvatun lennon 54km/h nopeudessa hallitun korkeuskulman ollessa 25° astetta. Ylöspäin suunnatut infrapunasensorit skannaavat esteitä viiden (5) metrin päähän, lisäten suojauksen lennettäessä suljetussa tilassa. Esteentunnistusjärjestelmät ovat aktiivisia normaalissa lennossa, RTH ja älykkäissä lentotoiminnoissa.
Nämä sensorit ovat DJI FlightAutonomy järjestelmän ydin. Ne tuovat alla olevat älytoiminnot Inspire 2 kopteriin:
1. Tarkka sisätilojen leijunta ja paikannus; 2. Esteiden tunnistus; 3. Automaattinen esteiden väistö kun RTH käytössä; 4. Laskeutumisalueen tunnistus; 5. Yläpuolen infrapunasensorit.

Valmistaja: DJI