DJI Mavic 2 Enterprise


Tuotteen tiedot

DJI Mavic 2 Enterprise on DJI:n pienin ja tehokkain ammattikäyttöön suunniteltu drone.

Käyttötarkoitukset voivat olla rakennusten tarkastukset, kadonneen henkilön etsintä, valvonta ja monia muita.

Lisälaitteet

Mavic 2 Enterprise mallissa on dronen yläpuolella lisäportti mihin on mahdollista kiinnittää siihen suunnitellut lisätarvikkeet kuten M2E Spotlight, M2E Speaker ja M2E Beacon.

M2E Spotlight on kaksoisvalo, joka auttaa kameraa näkemään tarkasti maksimissaan noin 30 metrin etäisyydeltä kohteesta.

M2E Speaker on 100db kaiutin, johon voi tarvittaessa puhua reaaliaikaisesti tai mahdollista on myös toistaa nauhoituksia kaiuttimella.

M2E Beacon strobovalo mahdollistaa pilotille laitteen havaitsemisen pimeässä pitkän matkan takaa.

Laitteen turvallisuus

DJI on parantanut laitteen käytön turvallisuutta sekä myös laitteen datan salausta.

DJI Mavic 2 Enterprise droneen on lisätty salasanasuojaus, jonka asettamalla voidaan varmistaa että droneen tallennetut tiedot ovat turvassa mikäli laite jostain syystä katoaa tai joutuu vääriin käsiin.

DJI AirSense mahdollistaa reaaliaikaisesti nähdä mitä miehitettyjä lentoaluksia on alueella ilmassa. Tämän kaiken mahdollistaa Mavic 2 Enterpriseen integroitu ADS-B vastaanotin.

DJI Mavic 2 Enterprise sisältää myös esteentunnistusjärjestelmän joka suuntaan.

Kamera

Mavic 2 Enteprise kamera on 1 / 2.3″ kennolla varustettu 4k / 30 fps kamera, jossa on 2x optinen ja 3x digitaalinen zoomi. Still kuvat ovat mahdollista saada 12 MP tarkkuudella.

Materiaaleihin on mahdollista saada GPS aikaleima (timestamp) päivämäärästä, kellonajasta ja koordinaateista jokaiseen kuvaan tai nauhoituksiin.

Lämpenevä akku

DJI Mavic 2 Enterprise on varustettu itsestään lämpenevillä akulla. Kun akku on kytketty droneen akku alkaa lämpenemään itsestään, jonka avulla laitetta voidaan lentää  jopa -10°C ympäristössä turvallisesti ilman akun varauksen nopeaa pudotusta.

24 GB sisäinen muisti

Aikaisemmissa Mavic malleissa sisäinen muisti oli maksimissaan 8 GB. Mavic 2 Enterprise mallin sisäinen muistin määrää on nostettu 24 GB.

LED valojen sammutus

Pientä huomiota tarvitsevia tehtäviä varten on mahdollistettu kaikkien LED valojen sammuttaminen dronesta.

OcuSync 2.0

Uusittu OcuSync 2.0lähettää 1080p video signaalia jopa 8 kilometrin päähän. Materiaalia voi editoida ja ladata Full HD (FHD) tarkkuudella suoraan sosiaaliseen mediaan. Alkuperäiset kuvat jotka on otettu lennon aikana voidaan tallentaa suoraan mobiililaitteelle ilman että niitä täytyisi erikseen manuaalisesti ladata laitteesta.

Häiriöiden minimoimiseksi Mavic 2 OcuSync 2.0 auto-switching ominaisuus vaihtaa tarvittaessa reaaliajassa 2,4 GHz ja 5,8 Ghz taajuuksien välillä. Sen ansiosta Mavic 2 pystyy lähettäämään puhdasta signaalia myös olosuhteissa joissa on paljon häirintää.

OcuSync 2.0 tarjoaa teoreettisen 40 Mbps download-nopeuden ja entistä alhaisemman viiveen (120 ms).

Uudelleen suunnitellun runkorakenteen ansiosta sekä suorituskyky että aerodynamiikkaa ovat entistä paremmat ja tietyissä olosuhteissa ne mahdollistavat jopa 72 kph maksimi nopeuden. Maksimi lentoaika uusissa Mavic 2 koptereissa on 31 minuuttia ja uusittu moottori teknologia ja low-noise propellit tekevät lentämisestä entistä hiljaisempaa.

 

Mikäli haluat lisätietoa tai ostaa laitteen ota yhteyttä alla olevaan sähköpostiin:

miikka.rautio@futureretail.fi tai asiakaspalvelu@futureretail.fi

 

Valmistaja: DJI