DJI Osmo Mobile 2


Tuotteen tiedot

DJI Osmo Mobile 2 on kannettava kuvanvakaaja älypuhelimelle. Mikä vain on intohimosi, missä tahansa määränpääsi, ja milloin tahansa tunnen inspiraation iskevän, voit kuvata hetket elokuvallisilla liikkeillä uskomattoman helposti. Käyttämällä kevyttä älytoiminnoilla ja pitkällä akunkestolla varustettua DJI Osmo Mobile 2-gimbaalia kuvaat ja jaat tarinasi.

 

DJI Osmo Mobile 2:n älytoiminnoilla kuvaat helposti näyttäviä otoksia:
Timelapse – Muuta arkipäivän tilanteet näyttäviksi hetkiksi kuvaten Timelapsea. Kuvaa kukkivia kukkia tai ylitse vyöryviä pilviä, tallentaen niiden liikkeen vakaana otoksena.
Motionlapse – Voit säätää gimbaalin liikkuman viidellä eri tavalla Timelapse-otoksen ajaksi.
Hyperlapse – Kuvaat helposti Timelapse-videoita samalla liikkuen kameran kanssa.
Slow-mo – Upeita ja todella vakaita videoita hidastettuna.
Zoom control – Sisäänrakennetulla Zoom sliderilla voit operoida älypuhelintasi suoraan vakaajan kahvasta, tehden elokuvallisia ja sujuvia zoom-efektejä. Voit jopa toteuttaa dollyzoomin – visuaalisen efektin jonka vain ammattikuvausryhmät voivat toteuttaa.
ActiveTrack – Valitse kohteesi ja ActiveTrack seuraa, käyttäen sisäänrakennettuja sensoreita ja moottoreita taaten kuvan vakauden.
Panorama, Long exposure, Lightrail Mode – Valokuvaajat voivat laajentaa luovuuttaan helpoksi tehdyillä ominaisuuksilla suoraan applikaation kautta.
Live stream – Tee vakaata livelähetystä esimerkiksi suoraan YouTubeen tai Facebookiin.