DJI Phantom 4 RTK


Tuotteen tiedot

Seuraavan sukupolven kartoitusta

DJI:n uudelleenkehitetyn teknologian ansiosta Phantom 4 RTK pystyy tarjoamaan asiakkaille paikannustietoa senttimetrin tarkkuudella GNSS ja RTK teknologian avulla.

Avainominaisuuksia:

– RTK ja PPK tuki

– GNSS tuki

– Senttimetrin tarkka paikannusjärjestelmä

– OcuSync teknologia

– Tarkka kuvantamisjärjestelmä

– TimeSync

– D-RTK 2 mobiiliaseman tuki

– NTRIP yhteensopivuus

– Mobile SDK tuki

Senttimetrin tason paikannusjärjestelmä

Phantom 4 RTK:n sisäänrakennettu RTK-moduuli mahdollistaa reaaliaikaisen ja senttimetrin tarkkuudella tallennetun paikannustiedon, tarjoten kehittyneen kuvien metatietojen tarkkuuden. RTK-vastaanottimen alapuolella sijaitseva GNSS-moduuli varmistaa vakaan ja tasapainoisen lennon myös huonon signaalin omaavilla alueilla, kuten tiheään rakennetuissa kaupungeissa. Molempien moduulien ansiosta Phantom 4 RTK optimoi lentoturvallisuuden varmistaen samalla mahdollisimman tarkan datan tallentamisen erilaisten työprojektien käyttöön, kuten kartoitukseen, tutkimukseen ja tarkistuksiin.

Voit yhdistää Phantom 4 RTK:n D-RTK 2 mobiili tukiasemaan tai käytä NTRIP (Network Transport of RTCM via Internet Protocol) protokollaa 4G-sovitinta käyttämällä. Voit myös säilyttää satelliittien paikannustiedot käytettäväksi Post Processed Kinematics (PPK) teknologian kanssa.

Kerää tarkkaa dataa TimeSync teknologian avulla

Uusi TimeSync järjestelmä luotiin tarkoituksena synkronoida lennonohjausjärjestelmän, kameran ja RTK moduulin yhteistoimintaa, jotta saisit Phantom 4 RTK:n paikannusteknologiasta parhaimman mahdollisen hyödyn. Lisäksi TimeSync teknologia varmistaa, että jokainen kuva käyttää mahdollisimman tarkkaa metadataa ja asettaa paikannustiedon keskelle CMOS kamerakennoa – optimoidakseen photogrammetri kuvauksen tulokset senttimetrin tarkkuudella.

Tarkka kuvantamisjärjestelmä

Phantom 4 RTK:n 1 tuuman ja 20 megapikselin kenno mahdollistaa tarkan kuvadatan tallentamisen erityisesti kartoituskäyttöön. Mekaaninen suljin tekee kartoitustehtävät tai tavallisen datan tallentamisen saumattomaksi, koska Phantom 4 RTK voi liikkua tallentaessaan kuvia ilman riskiä kuvan epäterävyydestä. Korkean resoluution ansiosta Phantom 4 RTK saavuttaa 2.74cm / pikseli tarkkuuden (Ground Sample Distance) 100m lentokorkeudessa. Jokainen Phantom 4 RTK:n kameralinssi käy läpi tiukan kalibrointiprosessin, jossa linssin radiaaliset ja tangentiaaliset vääristymät mitataan. Kerätyt vääristymien parametrit tallennetaan jokaisen tallennetun kuvan metatietoihin, jotta jälkikäsittely ohjelma voisi mukautua erikseen jokaista käyttäjää varten.

Uusi GS RTK sovellus sisäänrakennettuna

Uudella GS RTK sovelluksella käyttäjät voivat ohjata Phantom 4 RTK kopteria suunnitellusti kahdella erilaisella lennon suunnittelu tilalla: Photogrammetry ja Waypoint Flight, sisältäen myös perinteisen lentotilan. Näitä tiloja käyttämällä käyttäjä voi suunnitella kopterin lentoreitin samalla asettaen mm. kopterin lentokorkeuden, nopeuden, kameran parametrit ja muut asetukset.

GS RTK sovellus on suunniteltu käyttäjälähtöisesti ja sen vuoksi se sisältää monia ominaisuuksia erityisesti kartoitus ja tutkimuskäyttöön. Esimerkiksi sovellus tukee KML alue tiedostoja, jotta lentoreitin voi suunnitella jo toimistolla. Sovellus sisältää myös uuden suljinaikaa priorisoivan kuvaustilan, jonka tarkoitus on pitää valotus kaikissa kuvissa yhtenäisenä. Kartoitustyötä ajatellen sovellukseen on lisätty myös kovasta tuulesta varoittava hälytys.

Mobiili SDK tuki

DJI Phantom 4 RTK on yhteensopiva DJI:n mobiili SDK:n kanssa, jolloin automaatio ja kustomointi toiminnot ovat käytettävissä mobiililaitteella.

OcuSync lähetystekniikka

Voit nauttia luotettavasta ja vakaasta kuvan ja videonsiirrosta jopa 5km* (CE) etäisyydelle, joka on hyödyksi suurempia alueita kartoittaessa.

*Avoimella ja häiriöttömällä alueella

D-RTK 2 mobiiliaseman yhteensopivuus

D-RTK 2 mobiiliasema varmistaa yhteistyössä DJI Phantom 4 RTK:n kanssa, että saat reaaliaikaista ja tarkkaa dataa kaikissa olosuhteissa.