DJI Phantom 4


Tuotteen tiedot

DJI Phantom 4 on uusin malli suosittuun Phantom sarjaan.

DJI Phantom 4 sisältää kaikki huikeat ominaisuudet mitä kopterilla lentämiseen tarvitaan. DJI Phantom 4 koptereissa on integroitu kamera vakaimella sekä videolinkki valmiina joten sinun ei tarvitse kuin ladata akku ja kiinnittää propellit.

 

Phantom 4 kopterissa uusia ominaisuuksia

Obstacle Sensing System, esteiden tunnistusjärjestelmä.  Tunnistaa eteen tulevat esteet ja kiertää ne tai jää odottamaan ohjaajan käskyjä.  Myös kotiinpaluutoiminnossa ”Return to Home”, kopteri väistää eteen tulevat esteet.

Tapfly ominaisuuden avulla sinun tarvitsee vain näpäyttää puhelimen tai tabletin näytöltä kohdetta minne haluat lentää, kopteri lentää sinne itse laskemaansa reittiä.  Esteiden tunnistusjärjestelmä on myös käytössä tässä toiminnossa ja väistää tielle tulevat esteet.

Active Track toiminnolla DJI Phantom 4 kopteri seuraa kohdetta.  Kohde merkataan näytöltä ja kopteri laitetaan seuraamaan kohdetta.  Tämäkin ominaisuus käyttää esteiden tunnistusjärjestelmää.

DJI Phantom 4 kopterin akun kesto enimmillään 28 minuuttia.  Kopterista on tehty entistäkin nopeampi sillä kopterin huippunopeus Sport moodissa jopa 72 km/h.

 

Valmistaja: DJI Tuotekoodi: CP.PT.000314