DJI Ronin


Tuotteen tiedot

3-AKSELINEN KÄDESSÄ PIDETTÄVÄ VAKAUTUSJÄRJESTELMÄ

DJI Ronin on kehitetty kuvaamisen ammattilaisille. Korkealaatuisista materiaaleista valmistettu Ronin pitää huolen, että kovimmatkin vaatimukset saavutetaan!

Kustomoidut nopeat prosessorit, erittäin tarkat sensorit sekä kehittyneet algorytmit yhdistettynä tarkoin mietittyihin ratkaisuihin Roninissa tarjoavat uskomattoman monipuoliset mahdollisuudet kuvakulman säätämiseen.

Ronin edustaa alansa huipputekniikkaa ja sen myötä käsissäsi on vakautusjärjestelmä, joka tarjoaa ennennäkemätöntä kuvan sekä videon vakautusta.

KANTOLAUKKU

Roninin mukana tulee renkailla varustettu kestävä ja vesitiivis kantolaukku, joten laitteisto on helppo kuljettaa. Kantolaukun sisällä on vaahtomuovista tehdyt paikat kaikille Roninin osille.

KOLME ERILAISTA KUVAUSTILAA

Kolme erilaista toimintamoodia tekevät Roninista helpon käyttää erilaisissa tilanteissa. Kaikkiin moodeihin pääset vaihtamatta asetuksia Ronin assistant -aplikaatiosta tai toisen operaattorin ohjaimesta. Smooth Track -toiminnallisuus toimii kaikissa eri moodeissa.

UPRIGHT-kuvaustila

Käännä gimbaali ympäri ja tuo kamera lähemmäs silmiesi tasoa helposti. Tämä kuvaustila toimii loistavasti, kun esimerkiksi pidät Roninia ulkona auton kattoluukusta tai pyrit kuvaamaan ihmisjoukon ylitse.

UNDERSLUNG-kuvaustila

Tämä kuvaustila on Roninin oletustila. Voit pitää kameraa mukavasti maan lähellä, rintasi korkeudella tai missä tahansa näiden kahden välissä. Tätä kuvaustilaa käytetään myös kun Ronin on kiinnitettynä jibiin tai craneen.

BRIEFCASE-kuvaustila

Kun kuvauksissa tarvitsee mennä oviaukosta, tai muuten ahtaissa käytävissä, on tämä kuvaustila siihen oikea valinta. BRIEFCASE-tilan avulla voit pitää kameraa sivullasi, jalkojesi vieressä, kuten matkalaukkua.

TYÖKALUTON SÄÄTÖ

Sisäänrakennetun tasapainotusjärjestelmän myötä et tarvitse työkaluja asentamiseen tai säätöjen muuttamiseen. Kameran vaihtaminen ja uusien asetusten tekeminen on helppoa ja yksinkertaista.

HELPPO 5 MINUUTIN ASENNUS

Kun kamerasi asetukset ovat valmiit, saat Roninin kuvausvalmiiksi jopa 5 minuutissa. Sisäänrakennettu ATS (Auto Tune Stability) -teknologia säätää Roninin kameraasi sopivaksi nappia painamalla!

YHTEENSOPIVA MONIEN KAMEROIDEN JA LINSSIEN KANSSA

Roninia ei ole kustomoitu tietylle kameralle, vaan se on yhteensopiva lähes kaikkien kameroiden kanssa. Pienistä ja kevyistä kameroista aina raskaampiin tuotantokameroihin asti.

PERUSTUU ZENMUSE-TEKNIIKKAAN

DJI:n ZenMuse-gimbaalit olivat ensimmäisiä kaupallisesti saatavia vakautusjärjestelmiä, joissa oli käytössä ammattikäyttöön tarkoitetut harjattomat moottorit. ZenMuse on jo pitkään ollut tuote, johon muiden valmistajien vakauttajia verrataan. Ronin perustuu samaan teknologiaan sekä tarjoaa useita erilaisia hallintatapoja.

SMOOTHTRACK CONTROL

SMOOTHTRACK antaa kuvaajalle mahdollisuuden kääntää kameraa omien liikkeidensä avulla, ja lopputuloksena on pehmeää ja vakaata videokuvaa. Tämän teknologian ansiosta Roninin käyttö onnistuu erittäin helposti myös yksin.

2nd OPERATOR CONTROLLER

Jos kuvauksissa on kaksi Ronin-ohjaajaa voi toinen heistä kääntää kameraan ilman, että se vaikuttaa muihin ominaisuuksiin. SmoothTrackin nopeutta ja toimintatilaa voi helposti vaihtaa ohjaimesta löytyvillä kytkimillä.