20 07.2018
Kirjoittaja:

DJI Aeroscope

DJI Aeroscopen avulla pystytään havaitsemaan, tunnistamaan ja seuraamaan droneja haluamilla alueilla missä yksityisyys ja turvallisuus on tärkeää.
Aeroscope vahvistaa DJI:n ajattelua turvallisesta droneiden käytöstä mahdollistamalla droneiden valvontaa tietyillä alueilla.

DJI Aeroscopen tunnistettua alueella lentävän dronen, Aeroscope pystyy seuraamaan reaaliaikaisesti dronea ja myös mahdollistaa nähdä dronen telemetria tiedot niin kauan kuin dronessa on virrat päällä sekä on Aeroscopen kantaman sisällä. Seuraaminen tapahtuu tunnistamalla dronen ja ohjaimen välisen signaalin. Kun Aeroscope on tunnistanut dronen, Aeroscope antaa siitä runsaasti tietoa, kuten dronen sijainnin, korkeuden, nopeuden, suunnan, nousupaikan, mallin, sarjanumeron sekä ohjaajan paikan.

DJI Aeroscopesta on saatavilla Aeroscope Mobile, joka on salkussa helposti kulkeva järjestelmä.  Tämän avulla voidaan nopeasti siirtää laitetta alueella missä halutaan valvoa droneja. Aeroscope Mobilen kantama on 5 km laitteesta. Toinen vaihtoehto on Stationary asema, jonka avulla pystytään kattamaan isompia alueita, jopa 50 km aluetta. Stationary on siis tehokkaampi, mutta kuten nimestä voi päätellä tämä laite on enemmän tarkoitettu yhden paikan valvontaan kuin siirreltäväksi jatkuvasti.

Tällä hetkellä DJI Aeroscope on yhteensopiva vain DJI-koptereiden kanssa, joten se ei tunnista muiden valmistamia droneja. DJI:n arvion mukaan he tekevät noin 70% tällä hetkellä kaikista maailmalla olevista droneista. Mahdollista on tulevaisuudessa, että myös muut valmistajat päivittävät omat laitteensa niin, että Aeroscope voi tunnistaa myös niitä.

Aeroscope käyttökohteet

DJI Aeroscope on suunniteltu käytettäväksi viranomaisille, lentoasemille, vankiloille, sairaaloille ja valtion alueiden valvonta tehtäviin.
Laitetta ei ole saatavilla yksityiseen käyttöön.

Lisätietoa DJI Aeroscope Mobilesta: http://www.futureretail.fi/tuotteet/dji-aeroscope-mobile/

Lisätietoa DJI Aeroscope Stationary: http://www.futureretail.fi/tuotteet/dji-aeroscope-stationary/

Mikäli haluat lisätietoa, ota yhteyttä alla olevaan sähköpostiin:

miikka.rautio@futureretail.fi

 

16 02.2018
Kirjoittaja:

Olemme mukana Kuva & Kamera 2018 -messuilla 2.3 – 4.3.2018

Olemme mukana Kuva & Kamera 2018 messuilla Helsingin Messukeskuksessa 2.3 – 4.3.2018. Meidät löytää osastolta 5d10.
Tuomme esille uusimmat tuotteet edustamiltamme merkeiltä. Mukana ovat mm. DJI, Rotolight ja F-stop.

Tule tutustumaan tuotteisiin ja meihin osastollemme!

Kuva ja kamera 2018 messut ovat pohjoismaiden suurin kuva-tapahtuma esittelee monipuolisesti kaikkea valo -ja videokuvaamiseen, kuvankäsittelyyn, editointiin, kuvan valmistamiseen, julkaisuun ja tulostamiseen liittyvää. Messuilla on useita ohjelmalavoja, joiden korkeatasoiset esiintyjät tarjoavat paljon ajankohtaista asiaa ja opittavaa. Messulipun hinnalla saat tuhdin annoksen hyödyllistä tietoa kaikesta kuvaamiseen liittyvästä.

Tapahtumasta löytyy laadukkaita valokuvanäyttelyitä ja paikan päällä jaetaan palkintoja. Messuilta saat inspiraatiota ja käytännön opastusta olipa kuvaaminen sinulle intohimoinen harrastus, harkitset kuvaamisen aloittamista tai teet sitä työksesi.

21 06.2016
Kirjoittaja:

3 Legged Thing Equinox jalustat

Brittiläinen kamerajalustavalmistaja 3 Legged Thing on julkaissut uusimman Equinox-mallistonsa.

Uudet mallit jatkavat samalla värikkäällä linjalla kuin edeltäjänsä. Leo on pieni mutta pippurinen microtripodi, Albert on palkitun Brian-tripodin jalanjäljissä jatkava mukautuva ja monikäyttöonen matkatripodi ja Winston on joukon isoveli, tukeva ja vahva käytössä, mutta kevyt kuljettaa.

Kaikki Equinox-mallit on valmistettu 3LT:n omasta  8-kerroksisesta 100% hiilikuidusta ja ilmailutason magnesiumseoksesta. Jalustoissa on ParaLock lukitussysteemi mikä estää vahingossa ruuvaamasta jalkoja irti ja takaa tukevuuden sekä hyvän otteen, mutta on helppo huoltaa. Kaikista malleista löytyy myös irroittettava jalka mikä toimii monopodina.

Kysy tuotteita hyvinvarustetuista valokuvaustarvikeliikkeistä.

 

3LT_13LT_2

 

17 06.2016
Kirjoittaja:

SkyPixel julkaisi 360° panorama kuvakilpailun

Maailman suurin ilmakuvauksen online-yhteisö, SkyPixel on julkaissut yhteistyössa DJI:n kanssa 360° panorama kuvakilpailun.

Pääpalkintona DJI Phantom 4 kopteri ja Huawei P9 Plus.

Lisätetoja ja osallistumisohjeet tästä.

23 05.2016
Kirjoittaja:

DJI Zenmuse XT lämpökamerat ovat saatavilla

 

DJI:n julkaisema Zenmuse XT lämpökameramallisto on nyt saatavilla meidän kauttamme. DJI Zenmuse XT kamerat on suunniteltu yhdessä FLIR lämpökamerayhtiön kanssa. Lämpökameran saa tällä hetkellä kiinni DJI Inspire 1 sekä Matrice 100 koptereihin.

DJI Zenmuse XT

DJI Zenmuse XT vaihtoehdot

DJI Zenmuse XT lämpökamerat ovat nyt tilattavissa suoraan meidän kauttamme. Lisätietoa/hintatiedot saat meidän myyntitiimimme tai asiakaspalvelumme kautta. Email: asiakaspalvelu(at)futureretail.fi

 

 

04 05.2016
Kirjoittaja:

DJI Phantom 4 kuvauskopteri

DJI Phantom 4 kuvauskopteri julkaistu ja myynnissä jälleenmyyjillämme.

Phantom 4 mallissa uusia huimia ominaisuuksia.  Active Track toiminnolla kopteri seuraa kohdetta ja Obstacle Sensing System tunnistaa eteen tulevat esteet sekä joukko muita uusia ominaisuuksia. Huippunopeus Sport moodissa jopa 72 km/h.

DJI Phantom 3 kopterit ovat edelleen valikoimassa mukana.

23 06.2015
Kirjoittaja:

F-Stopin uudet Mountain Series reput

F-Stopin tuoteperhe on kasvanut kahdella uudella kamerarepulla: Kashmirilla ja Lotuksella.

Kashmir on ainoa laatuaan. Reilun kilon painoinen kamerareppu on suunniteltu erityisesti naisille ja pienikokoisemmille henkilöille. Kashmirin tilavuus on 30 litraa, joten Small Pro ICU sopii täydellisesti sen sisään. Reppu on valmistettu kestävistä materiaaleista, ja sillä on 20 vuoden takuu joka kattaa valmistusvirheet.

Lotus on kapea ja ketterä reppu jokapäiväiseen käyttöön. 32 litran tilavuudellaan ja 1,5kg painollaan se on Mountain Seriesin pienin reppu. Lotus sopii yhteen Large Pro ICUn kanssa. Lotus sulautuu niin urbaaniin ympäristöön kuin vuoristoonkin.

Kashmir ja Lotus -reput on suunniteltu täyttämään vaativammankin kuvaajan vaatimukset riippumatta siitä mitä ja missä he kuvaavat. Oikean kamerarepun valitseminen on yhtä tärkeää kuin kameran, ja nämä reput varmistavat sen että kuvaajalla on varmasti oikeat työvälineet mukana. Tsekkaa lisää infoa tästä.

Things to come 2015 from f-stop || Gear on Vimeo.

08 05.2015
Kirjoittaja:

F-Stop uutuuksia

Future Retailin maahantuoma F-Stop on tuomassa uusia malleja markkinoille.
Mukana ovat esimerkiksi Shinn, joka on F-Stopin ensimmäinen videokuvaajille suunniteltu ison kokoluokan reppu. Kesän aikana markkinoille tulee myös Millar Series, joka on F-Stopin urbaani mallisto ja suunniteltu kaupunkikäyttöön. Taattua laatua ja hyvää designia. Millareista tiedotamme lisää, kun saamme tuotteita varastoon, mutta malleihin voit tutustua täällä.

Sherpas Cinema talks about the f-stop Shinn from f-stop || Gear on Vimeo.

08 05.2015
Kirjoittaja:

Nokko Creative 6 kuukautta

Futuren tytäryhtiö Nokko Creative on pyörinyt virallisesti noin puoli vuotta. Sen kunniaksi Nokko kasasi pienen visuaalisen iloittelun. Olkaa hyvä.

Nokko 6 kuukautta from NokkoCreative on Vimeo.

27 02.2015
Kirjoittaja:

Nokko Creative

Future Retail on laajentunut. Uusimpana aluevaltauksena FR on perustanut Nokko Creative -tytäryhtiön, joka on liikkuvaan kuvaan ja grafiikkaan erikoistunut tuotantoyhtiö. Liikkuvan kuvan merkitys ja mahdollisuudet ovat kasvamassa huikeaa vauhtia, ja Nokko tarjoaa tähän mahdollisuuden.

Verkon nopeuksien kehittyminen, sekä HTML5 -merkkauskieli mahdollistaa videon käytön verkossa paremmin kuin koskaan. Me elämme tällä hetkellä informaatiotulvassa, joten oman viestinsä läpisaaminen voi olla vaikeaa. Liikkuva kuva on kuitenkin aina kiehtovaa, ja kun sitä hyödynnetään oikein on se myös tehokas markkinointiväline. Tässä vaiheessa Nokko tulee kuvioihin. Nokko tarjoaa kevyen ja kustannustehokkaan kaluston, sekä ammattitaitoisen näkemyksen.

People of Nokko from NokkoCreative on Vimeo.

11 02.2015
Kirjoittaja:

Von Herzen Brothers uusi musavideo

Von Herzen Brothersien uusi musavideo ”New Day Rising” on nyt julkaistu. Musavideo on tulevan albumin ensimmäinen ja Future Retail oli GoPro:n kautta mukana videon toteutuksessa. Käykää katsomassa video ja menkää ensi kesänä VHB:n keikalle. Hyvää musaa ja hyvä video, sekä ennen kaikkea hyvä bändi!

23 01.2015
Kirjoittaja:

Nyne rantautuu Suomeen

Nyne on Future Retailin uusimpia tuotteita ja samalla myös uusi aluevaltaus. Kannettavat kaiutinjärjestelmät ovat viime vuosina ilmestyneet katukuvaan ja musiikkia soitetaan usein puhelimen välityksellä.

Nynen mallisto tarjoaa vaihtoehdot musiikin kuunteluun keittiöstä pyöräretkelle. Hyvät yhteydet ja erittäin hyvä äänentoisto ovat muotoilun lisäksi Nynen valtteja, ja Future Retail tuo ne nyt ensimmäisenä Suomeen.

Nynen mallit ovat saatavilla eri väreissä ja malliston lippulaiva on Bass. Nynen Bass tarjoaa 10 tuntia soittoaikaa 20 Watin tehoilla. Puhelimen liität helposti Bluetooth v4.0 teknologialla. Voit myös ladata puhelintasi hyödyntäen Nynen akkua ja Nyneä voit käyttää myös handsfree mikrofonina.

Mallit ovat saatavilla jälleenmyyjillämme helmikuussa ja tuotteet tulevat sivullemme tammikuussa.

19 01.2015
Kirjoittaja:

Future Retail ja F-Stop

F-Stop ei ole vain kameralaukku. F-Stop on kuljetuskokonaisuus, joka on suunniteltu yhdessä maailman parhaiden valokuvaajien kanssa. F-Stopin kuvaajat liikkuvat siellä minne moni ei uskalla mennä, joten F-Stopin laukkujen tulee kestää erittäin vaativia olosuhteita. Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu huolella. Laajan ammattilaistiimin lisäksi F-Stoppiin luottavat myös esimerkiksi Brainfarm ja Flatlight Films. Suomesta F-Stopin tiimiin kuuluu Sami Välikangas ja Kim Öhman. Reppuja on nähty myös Pablo Filmsin Instassa.

F-Stopin hienous on sen muuntautumiskyvyssä. Jokaiseen reppuun voi valita omanlaisensa sisällön eli ICU:n. Tämä ICU on integroitavissa repun kanssa, mutta voit nostaa sen myös pois repusta tehden F-Stop repustasi normaaliin käyttöön soveltuvan repun. ICU toimii irralla ollessaan erinomaisena kameravarusteiden säilytyskotelona, jonka voit nostaa suoraan hyllylle.

F-Stopin Mountain Seriesin lisäksi saatavilla on myös Millar Series. Millar Series on suunniteltu modernille suunnittelijalle. Olitpa sitten valokuvaaja, graafikko tai muusikko, Millar Seriesistä löydät vastauksen kaikkeen mitä tulee varusteidesi kuljettamiseen.

Future Retail on nyt F-Stopin yksinoikeutettu maahantuoja, ja reput ovat myös työntekijöidemme ahkerassa käytössä. Käy katsomassa Samin portfolio osoitteessa www.samivalikangas.com ja tutustu F-Stopin tuotteisiin osoitteessa fstopgear.com

f-stop Satori EXP & Monster ICU // Packing Animation with a RED Epic from f-stop || Gear on Vimeo.

Artikkelikuva: Sami Välikangas

14 11.2014
Kirjoittaja:

Future Retail ja Peak Design

Future Retail on kehittämässä tuotevalikoimaansa ja toinen nyt tässä esiteltävä uutuus on Peak Design. Peak Design on jo maailmalla tunnettu merkki, joka valmistaa erinomaisia tuotteita valokuvaajille. Peak Designin tuotteet soveltuvat hyvin GoPro-kameralle, mutta valikoimassa on myös paljon tuotteita kaikille kameroille.

Peak Design on erinomainen lisävaruste liikkuvalle kuvaajalle harrastajasta ammattilaiseen. Tuotevalikoima ilmestyy uusiin tuotteisiin lähipäivinä ja parhaan käsityksen Peak Designista antaa tämä klippi:

11 11.2014
Kirjoittaja:

Future Retail ja 3 Legged Thing

Future Retail on kehittämässä tuotevalikoimaansa ja yksi ensimmäisistä uusista tuotteistamme on 3 Legged Thing. Tulevaisuudessa pyrimme tarjoamaan selkeämmän valikoiman kaikille kuvaajille kamerasta riippumatta niin, että tuotteemme on huolella valittu ja testattu.

3 Legged Thing on kamerajalusta eli tripodi, joka valmistetaan Brittien saarilla ja jonka tuotteisiin kuuluu myös ”Innovati Imagine product of the year” -palkinnon voittanut Brian. Tuotteet ovat laadukkaita ja hyvännäköisiä. Malleja löytyy kaikenlaisille kuvaajille ammattilaisista harrastajiin. Suosittelemme lämpimästi tutustumaan kyseiseen tuotteeseen!

Tsekatkaa myös tämä klippi. Tässä vähän tarkempaa infoa siitä miten hyviä ne jalustat on, sekä vähän fiilistä siitä minkälainen firma on kyseessä. Tuotevalikoima ilmestyy sivuillemme lähipäivinä.

12 09.2014
Kirjoittaja:

Von Hertzen Brothers osaksi GoPro-tiimiä

Kotimainen progressiivista rockia soittava Von Hertzen Brothers ja Future Retail ovat solmineet yhteistyösopimuksen. GoPro-tuotteet ovat jo ennestään tuttuja yhtyeelle heidän aikaisempien musiikkivideoiden kautta. Yhteistyön ansiosta Von Hertzen Brothers saa monipuolisemman GoPro-tuotevalikoiman käyttöönsä ja Future Retail pääsee seuraamaan eturivistä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin menestynyttä yhtyettä.

Von Hertzen Brothers työstää tällä hetkellä uutta studioalbumiaan legendaarisen tuottajan Garth Richardsonin kanssa Kanadassa. Kuudes albumi julkaistaan keväällä 2015.

Jäämme innokkaana odottamaan uutta musiikkia sekä videomateriaalia, joita yhtye tulee julkaisemaan.

Seuraa meitä myös Instagramissa @goprofinland ja Facebookissa saadaksesi ensimmäisenä ajankohtaiset uutiset. Kannattaa myös pysyä kuulolla, sillä järjestämme syksyn aikana Von Hertzen Brothers –aiheisen kilpailun.

10 09.2014
Kirjoittaja:

Future Retail mukana Funrun -juoksutapahtumissa

Turussa järjestettiin 30.8 Funrunin Väriestejuoksutapahtuma ja Future Retail oli paikalla GoPron ja DJI:n voimin. Tapahtuma keräsi suuren joukon innokasta porukkaa ja tästä löytyy asiaan kuuluvaa klippiä katsottavaksi.

Seuraava tapahtuma on 13.9 Serenassa, Espoossa ja meidät löytää myös silloin paikan päältä. Turussa mentiin väreissä ja Epoossa mudassa. Kannattaa tulla paikalle!

14 08.2014
Kirjoittaja:

Savela Piknik – Vert SM & Iltasessarit

Helsinki HookUp alkaa tänä vuonna legendaarisella Savelan parkilla. Keskiviikkona 20.8 klo 17-21 (säävarauksella 21.8) järjestetään Savelassa erinomainen tapahtuma nimeltään Savelan Piknik, joka pitää sisällään ensimmäiset Vertin SM skabat erittäin pitkään aikaan.

Future Retail on vauhdissa täysillä mukana ja tuo paikalle GoPro kameroita testattavaksi, sekä mahdollisesti myös DJI:n koptereita ja muuta kivaa. Piknikillä ovat myös Rullalautaliiton iltasessarit ja grilli käy kuumana. Kannattaa suunnata paikalle ja ladata ilmainen GoPro applikaatio valmiiksi puhelimeen niin saat kuvaamasi matskut heti mukaan!

Muista myös käydä Instagramissa. Seuraa @goprofinland ja lataa kesän paras skedekuvasi Instagramiin (ei tarvitse olla GoPro kuva) ja laita siihen #gopropiknik. Kuvien kesken arvotaan tuotepalkintoina HookUp lippupaketti (2 lippua), Kuvauskahva ja t-paita. Palkinnot luovutetaan piknikillä!

Aikataulu

Street:
17-19 HookUp kiertue + Rullalautaliitto Iltasessarit

Vert:
17-18 Vapaa harjoittelu
18-19 Rookie Jam (Am)
19-21 Master SM (Pro/Am)
Välittömästi tulosten selvittyä Palkintojenjako.

Ilmoittautuminen ennakkoon otsikolla Vert SM Info@rullalauta.fi viestiin nimi ja sarja. Osallistumismaksu Rookie 10€ Master 20€ (Maksut käteisellä paikanpäällä. Master sarjan osallistumismaksu jaetaan voittajien kesken 1. 50% 2. 30% 3. 20%) Kisaan osallistuvilla alle 18-vuotiailla täytyy olla vastuuvapautuslomake täytettynä mukana.

26 06.2014
Kirjoittaja:

DJI Yleisohjeet

Future Retail päätti tehdä selkeät ohjeet DJI koptereiden käyttäjille. Ohjeet tulivat eilen painosta ja lähtevät nyt jokaisen tilauksen mukana. Ohjeet ovat sikäli erinomaiset, että niistä löytyy tietoa jokaiselle käyttäjälle riippumatta siitä mikä DJI kopteri on kyseessä. Ohjeet on myös toteutettu yhteistyössä teknisen tuen ja kuvaajiemme kanssa joten niihin saatu sisällytettyä paljon hyödyllistä infoa, mitä ei muuten ole helposti saatavilla.

25 06.2014
Kirjoittaja:

Support for The Dudesons

GoPro Finlandin ja Rabbit Filmsin yhteistyön ansiosta henkilökuntamme pääsi tervehtimään Duudsoneita sekä heidän tuotantoyhtiönsä väkeä. Odotetun vierailun tarkoituksena oli viedä heille kameroita ja kiinnitystarvikkeita kuvauksia varten.

Toivotamme Duudsoneille sekä koko Rabbit Filmsin porukalle viihtyisiä kuvaushetkiä, ja jäämme mielenkiinnolla odottamaan mihin kaikkiin koetuksiin tuotteemme joutuvatkaan.

Tässä parhaat palat vierailustamme.