06 11.2018
Kirjoittaja:

DJI Phantom 4 RTK

Seuraavan sukupolven kartoitusta

DJI:n uudelleenkehitetyn teknologian ansiosta Phantom 4 RTK pystyy tarjoamaan asiakkaille paikannustietoa senttimetrin tarkkuudella GNSS ja RTK teknologian avulla.

Avainominaisuuksia:

– RTK ja PPK tuki
– GNSS tuki
– Senttimetrin tarkka paikannusjärjestelmä
– OcuSync teknologia
– Tarkka kuvantamisjärjestelmä
– TimeSync
– D-RTK 2 mobiiliaseman tuki
– NTRIP yhteensopivuus
– Mobile SDK tuki

Senttimetrin tason paikannusjärjestelmä

Phantom 4 RTK:n sisäänrakennettu RTK-moduuli mahdollistaa reaaliaikaisen ja senttimetrin tarkkuudella tallennetun paikannustiedon, tarjoten kehittyneen kuvien metatietojen tarkkuuden. RTK-vastaanottimen alapuolella sijaitseva GNSS-moduuli varmistaa vakaan ja tasapainoisen lennon myös huonon signaalin omaavilla alueilla, kuten tiheään rakennetuissa kaupungeissa. Molempien moduulien ansiosta Phantom 4 RTK optimoi lentoturvallisuuden varmistaen samalla mahdollisimman tarkan datan tallentamisen erilaisten työprojektien käyttöön, kuten kartoitukseen, tutkimukseen ja tarkistuksiin.

Voit yhdistää Phantom 4 RTK:n D-RTK 2 mobiili tukiasemaan tai käytä NTRIP (Network Transport of RTCM via Internet Protocol) protokollaa 4G-sovitinta käyttämällä. Voit myös säilyttää satelliittien paikannustiedot käytettäväksi Post Processed Kinematics (PPK) teknologian kanssa.

Kerää tarkkaa dataa TimeSync teknologian avulla

Uusi TimeSync järjestelmä luotiin tarkoituksena synkronoida lennonohjausjärjestelmän, kameran ja RTK moduulin yhteistoimintaa, jotta saisit Phantom 4 RTK:n paikannusteknologiasta parhaimman mahdollisen hyödyn. Lisäksi TimeSync teknologia varmistaa, että jokainen kuva käyttää mahdollisimman tarkkaa metadataa ja asettaa paikannustiedon keskelle CMOS kamerakennoa – optimoidakseen photogrammetri kuvauksen tulokset senttimetrin tarkkuudella.

Tarkka kuvantamisjärjestelmä

Phantom 4 RTK:n 1 tuuman ja 20 megapikselin kenno mahdollistaa tarkan kuvadatan tallentamisen erityisesti kartoituskäyttöön. Mekaaninen suljin tekee kartoitustehtävät tai tavallisen datan tallentamisen saumattomaksi, koska Phantom 4 RTK voi liikkua tallentaessaan kuvia ilman riskiä kuvan epäterävyydestä. Korkean resoluution ansiosta Phantom 4 RTK saavuttaa 2.74cm / pikseli tarkkuuden (Ground Sample Distance) 100m lentokorkeudessa. Jokainen Phantom 4 RTK:n kameralinssi käy läpi tiukan kalibrointiprosessin, jossa linssin radiaaliset ja tangentiaaliset vääristymät mitataan. Kerätyt vääristymien parametrit tallennetaan jokaisen tallennetun kuvan metatietoihin, jotta jälkikäsittely ohjelma voisi mukautua erikseen jokaista käyttäjää varten.

Uusi GS RTK sovellus sisäänrakennettuna

Uudella GS RTK sovelluksella käyttäjät voivat ohjata Phantom 4 RTK kopteria suunnitellusti kahdella erilaisella lennon suunnittelu tilalla: Photogrammetry ja Waypoint Flight, sisältäen myös perinteisen lentotilan. Näitä tiloja käyttämällä käyttäjä voi suunnitella kopterin lentoreitin samalla asettaen mm. kopterin lentokorkeuden, nopeuden, kameran parametrit ja muut asetukset.

GS RTK sovellus on suunniteltu käyttäjälähtöisesti ja sen vuoksi se sisältää monia ominaisuuksia erityisesti kartoitus ja tutkimuskäyttöön. Esimerkiksi sovellus tukee KML alue tiedostoja, jotta lentoreitin voi suunnitella jo toimistolla. Sovellus sisältää myös uuden suljinaikaa priorisoivan kuvaustilan, jonka tarkoitus on pitää valotus kaikissa kuvissa yhtenäisenä. Kartoitustyötä ajatellen sovellukseen on lisätty myös kovasta tuulesta varoittava hälytys.

Mobiili SDK tuki

DJI Phantom 4 RTK on yhteensopiva DJI:n mobiili SDK:n kanssa, jolloin automaatio ja kustomointi toiminnot ovat käytettävissä mobiililaitteella.

OcuSync lähetystekniikka

Voit nauttia luotettavasta ja vakaasta kuvan ja videonsiirrosta jopa 5km* (CE) etäisyydelle, joka on hyödyksi suurempia alueita kartoittaessa.

*Avoimella ja häiriöttömällä alueella

D-RTK 2 mobiiliaseman yhteensopivuus

D-RTK 2 mobiiliasema varmistaa yhteistyössä DJI Phantom 4 RTK:n kanssa, että saat reaaliaikaista ja tarkkaa dataa kaikissa olosuhteissa.

 

02 11.2018
Kirjoittaja:

DJI Mavic 2 Enterprise saatavilla

DJI Mavic 2 Enterprise on DJI:n pienin ja tehokkain ammattikäyttöön suunniteltu drone.

Käyttötarkoitukset voivat olla rakennusten tarkastukset, kadonneen henkilön etsintä, valvonta ja monia muita.

Lisälaitteet

Mavic 2 Enterprise mallissa on dronen yläpuolella lisäportti mihin on mahdollista kiinnittää siihen suunnitellut lisätarvikkeet kuten M2E Spotlight, M2E Speaker ja M2E Beacon.

M2E Spotlight on kaksoisvalo, joka auttaa kameraa näkemään tarkasti maksimissaan noin 30 metrin etäisyydeltä kohteesta.

M2E Speaker on 100db kaiutin, johon voi tarvittaessa puhua reaaliaikaisesti tai mahdollista on myös toistaa nauhoituksia kaiuttimella.

M2E Beacon strobovalo mahdollistaa pilotille laitteen havaitsemisen pimeässä pitkän matkan takaa.

Katso lisää tietoa tuotteesta alla olevasta linkistä!

Linkki tuotetietoihin: http://www.futureretail.fi/tuotteet/dji-mavic-2-enterprise/

Mikäli kiinnostuit tuotteesta ota yhteyttä meihin!

27 08.2018
Kirjoittaja:

DJI Mavic 2

DJI on julkaissut Mavic 2 koptereiden seuraavan sukupolven. Mavic 2 Pro ja Mavic 2 Zoom koptereissa yhdistyy DJI:n edelläkäyvä teknologia ja niiden avulla DJI jälleen kerran uudelleen määrittelee ilmakuvauksen mahdollisuudet.

 

Hasselblad Kameralla varustettu Mavic 2 Pro

Uudessa Mavic 2 Pro mallissa on yhteistyössä Ruotsalaisen Hasselbladin kanssa suunniteltu L1D-20c kamera varustettuna ainutlaatuisella Hasselblad Natural Color Solution (HNCS)teknologialla ja se mahdollistaa henkeäsalpaavat 20-megapikselinilmakuvat upeilla väreillä.

Kameran entistä suurempi yhden tuuman CMOS kenotakaa paremman suorituskyvyn alhaisissa valotusolosuhteissa ja kattavan ISO alan aina ISO 12800 asti.

Mavic 2 Pro tukee 10-bitin Dlog-Mväriprofiilia mikä mahdollistaa korkean dynaamisen tason kuvatessa. Se tallentaa yli miljardia väriä (verrattuna normaalien 8-bittisten värikoodaustekniikoiden 16 miljoonaan väriin) säilyttäen samalla enemmän yksityiskohtia sekä kirkkaissa että varjoissa kuvan osissa.

 Mavic 2 Pro:ssa aukon kokoa voidaan säätää f/2.8aina f/11asti. Alhaisessa valotuksessa f/2.8 aukko mahdollistaa kirkkaammat sekä tarkemmat kuvat, kun taas hyvin valaistuissa olosuhteissa f/11 aukko sallii alhaisemman sulkija nopeuden ja takaa tasaisemman videokuvan.

 Videokuvan 4K 10-bittisen HDR tuen avulla Mavic 2 Pro voidaan kytkeä 4K televisioon HLG:llä avulla ja se toistaa sen avulla otokset heti oikeissa värisävyissä.

Mavic 2 kopterit kuvaavat 4K videota edistyneellä korkeamman bittivirran H.265 codec-kompressiolla. H.265/HEVC codec videot säilyttävät 50% enemmän tietoa kuin aikaisemmat H.264/AVC videot.

Hyperlapsenavulla kopteri kuvaa tasaisia ilmakuvia ja työstää ne automaattisesti, mahdollistaen ammattimaisen Timelapse-kuvauksen napinpainalluksella. Lentoreitin voi tallentaa Task Libraryosioon ja lentää kopterilla reitti läpi silloin kun tarvitsee. JPEG ja RAW kuvat voidaan tallentaa samanaikaisesti Micro SD-kortille tai sisäiseen muistiin antaen enemmän vaihtoehtoja jälkikäsittelyssä. Mavic 2 tukee myös laajennettujaHDR tekniikan kuvia, joka muokkaa kuvan sarjasta kuvia.

UusiHyperLight-ominaisuus on alhaisen valotuksen asetus joka on suunniteltu parantamaan kuvanlaatua ja vähentämään kuvan kohinaa merkittävästi.

Uusittu OcuSync 2.0lähettää 1080p video signaalia jopa 8 kilometrin päähän. Materiaalia voi editoida ja ladata Full HD (FHD) tarkkuudella suoraan sosiaaliseen mediaan. Alkuperäiset kuvat jotka on otettu lennon aikana voidaan tallentaa suoraan mobiililaitteelle ilman että niitä täytyisi erikseen manuaalisesti ladata laitteesta.

Häiriöiden minimoimiseksi Mavic 2 OcuSync 2.0 auto-switching ominaisuus vaihtaa tarvittaessa reaaliajassa 2,4 GHz ja 5,8 Ghz taajuuksien välillä. Sen ansiosta Mavic 2 pystyy lähettäämään puhdasta signaalia myös olosuhteissa joissa on paljon häirintää.

OcuSync 2.0 tarjoaa teoreettisen 40 Mbps download-nopeuden ja entistä alhaisemman viiveen (120 ms).

Uudelleen suunnitellun runkorakenteen ansiosta sekä suorituskyky että aerodynamiikkaa ovat entistä paremmat ja tietyissä olosuhteissa ne mahdollistavat jopa 72 kph maksimi nopeuden. Maksimi lentoaika uusissa Mavic 2 koptereissa on 31 minuuttia ja uusittu moottori teknologia ja low-noise propellit tekevät lentämisestä entistä hiljaisempaa.

Nyt ensimmäistä kertaa DJI drooneissa estesensorit löytyvät kopterin kaikilta sivuilta.

Mavic 2 koptereissa on eteen, taakse ja alaspäin kahden sensorin Dual Vision system esteentunnistus; ylhäällä olevien esteiden havainnointiin kopteri käyttää Infrapunatunnistinta ja oikealle sekä vasemmalle on koptereissa yhden sensorin tunnistus.

DJI:n ActiveTrack 2.0on päivitetty sekä laitteiston että ohjelmiston osalta. Mavic 2 kartoittaa 3-uloitteista näkymää ympäristöstä pääkameran ja etusensoreiden avulla, varmistaen entistä tarkemman kohteen seurannan. Lentoradan ennustealgorytmi auttaa seurannassa silloin kun kohde on väliaikaisesti poissa näkyvistä. Avoimissa ja esteettomissä ympäristöissä Mavic 2 voi seurata nopeita kohteita, kuten ajoneuvoja tai veneitä, jopa 72 kilometrin tuntinopeudella.

Seuratessaan kohdetta Mavic 2 suunnittelee lentoreitin sen 3D karttansa avulla. Kopteri lukee, tunnistaa ja väistää esteet laitteen edessä ja takana, kuvaten samalla kohdetta keskeytyksettä.

PanoraamoissaMavic 2 tukee neljää eri panoramatilaa kuten Sphere, 180°, Horisontaali, ja Vertikaali. Waypoint 2.0 ja POI 2.0 päivitettyjen versioiden ansiosta lennon aloittaminen keskipisteestä tai reittipisteiden etukäteen lentäminen ei enää ole tarpeellista.  

 


Mavic 2 Zoom

 

Mavic 2 Zoomin valtti on dynaaminen perspektiivi. Mavic 2 Zoomin 1/2.3 tuuman 12-megapikselin kennossa on jopa nelinkertainen zoom, sisältäen kaksinkertaisen optisen zoomin (24mm – 48mm).

Zoom mahdollistaa ilmaisuvoimaiset puolikuvat, verrattuna 24mm laajakulma linssiin, 48mm telefotolinssi tiivistää perspektiivin ja antaa klassisen cinemaattisen lookin.

 

Kuvatessa FullHD-videota nelinkertaisella häviötömällä Zoomilla (sisältäen 2 × optisen zoomin) Mavic 2 Zoom tuo lähemmäs näkymän kaukana olevista kohteista ja tekee uniikkien kohteiden kuten rakennusten, ajoneuvojen, eläinten ja ihmisten turvalliselta etäisyydeltä kuvaamisesta helppoa.

Mavic 2 Zoomin Hybridi auto-focus-seuranta systeemin ansiosta kohteet pysyvät zoomattaessa ovat tarkkoina ja terävinä.

Dolly Zoom on uusi nopeakäyttöinen ominaisuus, joka tarjoaa huikean perspektiivin täysin integroidussa Mavic 2 zoom kopterissa. Dolly Zoom säätää tarkennusta automaattisesti lennettäessä ja  lennettäessä manuaalisesti, voidaan myös erikseen määrittää halutut tarkennusnopeus arvot.

 

Mavic 2 Zoomissa on myös täysin uusi Super Resolution- ominaisuus, jossa kuvatessa 24 mm vastaavalla kuva-alalla kamera tallentaa ja koostaa sen telefoto-linssillä yhdeksän kuvaa  joiden lopputulos on yksi 48-megapikselin super resolution-kuva. Verrattuna perinteisiin panorama kuviin, super-resolution kuva säilyttää paremmin kohteen alkuperäisen näkymän tarkemmalla sommitelmalla.

Videokuvan 4K 10-bittisen HDR tuen avulla Mavic 2 Pro voidaan kytkeä 4K televisioon HLG:llä avulla ja se toistaa sen avulla otokset heti oikeissa värisävyissä.

Mavic 2 kopterit kuvaavat 4K videota edistyneellä korkeamman bittivirran H.265 codec-kompressiolla. H.265/HEVC codec videot säilyttävät 50% enemmän tietoa kuin aikaisemmat H.264/AVC videot.

Hyperlapsenavulla kopteri kuvaa tasaisia ilmakuvia ja työstää ne automaattisesti, mahdollistaen ammattimaisen Timelapse-kuvauksen napinpainalluksella. Lentoreitin voi tallentaa Task Libraryosioon ja lentää kopterilla reitti läpi silloin kun tarvitsee. JPEG ja RAW kuvat voidaan tallentaa samanaikaisesti Micro SD-kortille tai sisäiseen muistiin antaen enemmän vaihtoehtoja jälkikäsittelyssä. Mavic 2 tukee myös laajennettujaHDR tekniikan kuvia, joka muokkaa kuvan sarjasta kuvia.

UusiHyperLight-ominaisuus on alhaisen valotuksen asetus joka on suunniteltu parantamaan kuvanlaatua ja vähentämään kuvan kohinaa merkittävästi.

 

Uusittu OcuSync 2.0lähettää 1080p video signaalia jopa 8 kilometrin päähän. Materiaalia voi editoida ja ladata Full HD (FHD) tarkkuudella suoraan sosiaaliseen mediaan. Alkuperäiset kuvat jotka on otettu lennon aikana voidaan tallentaa suoraan mobiililaitteelle ilman että niitä täytyisi erikseen manuaalisesti ladata laitteesta.

Häiriöiden minimoimiseksi Mavic 2 OcuSync 2.0 auto-switching ominaisuus vaihtaa tarvittaessa reaaliajassa 2,4 GHz ja 5,8 Ghz taajuuksien välillä. Sen ansiosta Mavic 2 pystyy lähettäämään puhdasta signaalia myös olosuhteissa joissa on paljon häirintää.

OcuSync 2.0 tarjoaa teoreettisen 40 Mbps download-nopeuden ja entistä alhaisemman viiveen (120 ms).

Uudelleen suunnitellun runkorakenteen ansiosta sekä suorituskyky että aerodynamiikkaa ovat entistä paremmat ja tietyissä olosuhteissa ne mahdollistavat jopa 72 kph maksimi nopeuden. Maksimi lentoaika uusissa Mavic 2 koptereissa on 31 minuuttia ja uusittu moottori teknologia ja low-noise propellit tekevät lentämisestä entistä hiljaisempaa.

Nyt ensimmäistä kertaa DJI drooneissa estesensorit löytyvät kopterin kaikilta sivuilta.

Mavic 2 koptereissa on eteen, taakse ja alaspäin kahden sensorin Dual Vision system esteentunnistus; ylhäällä olevien esteiden havainnointiin kopteri käyttää Infrapunatunnistinta ja oikealle sekä vasemmalle on koptereissa yhden sensorin tunnistus.

 

DJI:n ActiveTrack 2.0on päivitetty sekä laitteiston että ohjelmiston osalta. Mavic 2 kartoittaa 3-uloitteista näkymää ympäristöstä pääkameran ja etusensoreiden avulla, varmistaen entistä tarkemman kohteen seurannan. Lentoradan ennustealgorytmi auttaa seurannassa silloin kun kohde on väliaikaisesti poissa näkyvistä. Avoimissa ja esteettomissä ympäristöissä Mavic 2 voi seurata nopeita kohteita, kuten ajoneuvoja tai veneitä, jopa 72 kilometrin tuntinopeudella.

Seuratessaan kohdetta Mavic 2 suunnittelee lentoreitin sen 3D karttansa avulla. Kopteri lukee, tunnistaa ja väistää esteet laitteen edessä ja takana, kuvaten samalla kohdetta keskeytyksettä.

 

PanoraamoissaMavic 2 tukee neljää eri panoramatilaa kuten Sphere, 180°, Horisontaali, ja Vertikaali. Waypoint 2.0 ja POI 2.0 päivitettyjen versioiden ansiosta lennon aloittaminen keskipisteestä tai reittipisteiden etukäteen lentäminen ei enää ole tarpeellista.  

20 07.2018
Kirjoittaja:

DJI Aeroscope

DJI Aeroscopen avulla pystytään havaitsemaan, tunnistamaan ja seuraamaan droneja haluamilla alueilla missä yksityisyys ja turvallisuus on tärkeää.
Aeroscope vahvistaa DJI:n ajattelua turvallisesta droneiden käytöstä mahdollistamalla droneiden valvontaa tietyillä alueilla.

DJI Aeroscopen tunnistettua alueella lentävän dronen, Aeroscope pystyy seuraamaan reaaliaikaisesti dronea ja myös mahdollistaa nähdä dronen telemetria tiedot niin kauan kuin dronessa on virrat päällä sekä on Aeroscopen kantaman sisällä. Seuraaminen tapahtuu tunnistamalla dronen ja ohjaimen välisen signaalin. Kun Aeroscope on tunnistanut dronen, Aeroscope antaa siitä runsaasti tietoa, kuten dronen sijainnin, korkeuden, nopeuden, suunnan, nousupaikan, mallin, sarjanumeron sekä ohjaajan paikan.

DJI Aeroscopesta on saatavilla Aeroscope Mobile, joka on salkussa helposti kulkeva järjestelmä.  Tämän avulla voidaan nopeasti siirtää laitetta alueella missä halutaan valvoa droneja. Aeroscope Mobilen kantama on 5 km laitteesta. Toinen vaihtoehto on Stationary asema, jonka avulla pystytään kattamaan isompia alueita, jopa 50 km aluetta. Stationary on siis tehokkaampi, mutta kuten nimestä voi päätellä tämä laite on enemmän tarkoitettu yhden paikan valvontaan kuin siirreltäväksi jatkuvasti.

Tällä hetkellä DJI Aeroscope on yhteensopiva vain DJI-koptereiden kanssa, joten se ei tunnista muiden valmistamia droneja. DJI:n arvion mukaan he tekevät noin 70% tällä hetkellä kaikista maailmalla olevista droneista. Mahdollista on tulevaisuudessa, että myös muut valmistajat päivittävät omat laitteensa niin, että Aeroscope voi tunnistaa myös niitä.

Aeroscope käyttökohteet

DJI Aeroscope on suunniteltu käytettäväksi viranomaisille, lentoasemille, vankiloille, sairaaloille ja valtion alueiden valvonta tehtäviin.
Laitetta ei ole saatavilla yksityiseen käyttöön.

Lisätietoa DJI Aeroscope Mobilesta: http://www.futureretail.fi/tuotteet/dji-aeroscope-mobile/

Lisätietoa DJI Aeroscope Stationary: http://www.futureretail.fi/tuotteet/dji-aeroscope-stationary/

Mikäli haluat lisätietoa, ota yhteyttä alla olevaan sähköpostiin:

miikka.rautio@futureretail.fi

 

16 02.2018
Kirjoittaja:

Olemme mukana Kuva & Kamera 2018 -messuilla 2.3 – 4.3.2018

Olemme mukana Kuva & Kamera 2018 messuilla Helsingin Messukeskuksessa 2.3 – 4.3.2018. Meidät löytää osastolta 5d10.
Tuomme esille uusimmat tuotteet edustamiltamme merkeiltä. Mukana ovat mm. DJI, Rotolight ja F-stop.

Tule tutustumaan tuotteisiin ja meihin osastollemme!

Kuva ja kamera 2018 messut ovat pohjoismaiden suurin kuva-tapahtuma esittelee monipuolisesti kaikkea valo -ja videokuvaamiseen, kuvankäsittelyyn, editointiin, kuvan valmistamiseen, julkaisuun ja tulostamiseen liittyvää. Messuilla on useita ohjelmalavoja, joiden korkeatasoiset esiintyjät tarjoavat paljon ajankohtaista asiaa ja opittavaa. Messulipun hinnalla saat tuhdin annoksen hyödyllistä tietoa kaikesta kuvaamiseen liittyvästä.

Tapahtumasta löytyy laadukkaita valokuvanäyttelyitä ja paikan päällä jaetaan palkintoja. Messuilta saat inspiraatiota ja käytännön opastusta olipa kuvaaminen sinulle intohimoinen harrastus, harkitset kuvaamisen aloittamista tai teet sitä työksesi.

21 06.2016
Kirjoittaja:

3 Legged Thing Equinox jalustat

Brittiläinen kamerajalustavalmistaja 3 Legged Thing on julkaissut uusimman Equinox-mallistonsa.

Uudet mallit jatkavat samalla värikkäällä linjalla kuin edeltäjänsä. Leo on pieni mutta pippurinen microtripodi, Albert on palkitun Brian-tripodin jalanjäljissä jatkava mukautuva ja monikäyttöonen matkatripodi ja Winston on joukon isoveli, tukeva ja vahva käytössä, mutta kevyt kuljettaa.

Kaikki Equinox-mallit on valmistettu 3LT:n omasta  8-kerroksisesta 100% hiilikuidusta ja ilmailutason magnesiumseoksesta. Jalustoissa on ParaLock lukitussysteemi mikä estää vahingossa ruuvaamasta jalkoja irti ja takaa tukevuuden sekä hyvän otteen, mutta on helppo huoltaa. Kaikista malleista löytyy myös irroittettava jalka mikä toimii monopodina.

Kysy tuotteita hyvinvarustetuista valokuvaustarvikeliikkeistä.

 

3LT_13LT_2

 

17 06.2016
Kirjoittaja:

SkyPixel julkaisi 360° panorama kuvakilpailun

Maailman suurin ilmakuvauksen online-yhteisö, SkyPixel on julkaissut yhteistyössa DJI:n kanssa 360° panorama kuvakilpailun.

Pääpalkintona DJI Phantom 4 kopteri ja Huawei P9 Plus.

Lisätetoja ja osallistumisohjeet tästä.

23 05.2016
Kirjoittaja:

DJI Zenmuse XT lämpökamerat ovat saatavilla

 

DJI:n julkaisema Zenmuse XT lämpökameramallisto on nyt saatavilla meidän kauttamme. DJI Zenmuse XT kamerat on suunniteltu yhdessä FLIR lämpökamerayhtiön kanssa. Lämpökameran saa tällä hetkellä kiinni DJI Inspire 1 sekä Matrice 100 koptereihin.

DJI Zenmuse XT

DJI Zenmuse XT vaihtoehdot

DJI Zenmuse XT lämpökamerat ovat nyt tilattavissa suoraan meidän kauttamme. Lisätietoa/hintatiedot saat meidän myyntitiimimme tai asiakaspalvelumme kautta. Email: asiakaspalvelu(at)futureretail.fi

 

 

04 05.2016
Kirjoittaja:

DJI Phantom 4 kuvauskopteri

DJI Phantom 4 kuvauskopteri julkaistu ja myynnissä jälleenmyyjillämme.

Phantom 4 mallissa uusia huimia ominaisuuksia.  Active Track toiminnolla kopteri seuraa kohdetta ja Obstacle Sensing System tunnistaa eteen tulevat esteet sekä joukko muita uusia ominaisuuksia. Huippunopeus Sport moodissa jopa 72 km/h.

DJI Phantom 3 kopterit ovat edelleen valikoimassa mukana.

23 06.2015
Kirjoittaja:

F-Stopin uudet Mountain Series reput

F-Stopin tuoteperhe on kasvanut kahdella uudella kamerarepulla: Kashmirilla ja Lotuksella.

Kashmir on ainoa laatuaan. Reilun kilon painoinen kamerareppu on suunniteltu erityisesti naisille ja pienikokoisemmille henkilöille. Kashmirin tilavuus on 30 litraa, joten Small Pro ICU sopii täydellisesti sen sisään. Reppu on valmistettu kestävistä materiaaleista, ja sillä on 20 vuoden takuu joka kattaa valmistusvirheet.

Lotus on kapea ja ketterä reppu jokapäiväiseen käyttöön. 32 litran tilavuudellaan ja 1,5kg painollaan se on Mountain Seriesin pienin reppu. Lotus sopii yhteen Large Pro ICUn kanssa. Lotus sulautuu niin urbaaniin ympäristöön kuin vuoristoonkin.

Kashmir ja Lotus -reput on suunniteltu täyttämään vaativammankin kuvaajan vaatimukset riippumatta siitä mitä ja missä he kuvaavat. Oikean kamerarepun valitseminen on yhtä tärkeää kuin kameran, ja nämä reput varmistavat sen että kuvaajalla on varmasti oikeat työvälineet mukana. Tsekkaa lisää infoa tästä.

Things to come 2015 from f-stop || Gear on Vimeo.

08 05.2015
Kirjoittaja:

F-Stop uutuuksia

Future Retailin maahantuoma F-Stop on tuomassa uusia malleja markkinoille.
Mukana ovat esimerkiksi Shinn, joka on F-Stopin ensimmäinen videokuvaajille suunniteltu ison kokoluokan reppu. Kesän aikana markkinoille tulee myös Millar Series, joka on F-Stopin urbaani mallisto ja suunniteltu kaupunkikäyttöön. Taattua laatua ja hyvää designia. Millareista tiedotamme lisää, kun saamme tuotteita varastoon, mutta malleihin voit tutustua täällä.

Sherpas Cinema talks about the f-stop Shinn from f-stop || Gear on Vimeo.

08 05.2015
Kirjoittaja:

Nokko Creative 6 kuukautta

Futuren tytäryhtiö Nokko Creative on pyörinyt virallisesti noin puoli vuotta. Sen kunniaksi Nokko kasasi pienen visuaalisen iloittelun. Olkaa hyvä.

Nokko 6 kuukautta from NokkoCreative on Vimeo.

27 02.2015
Kirjoittaja:

Nokko Creative

Future Retail on laajentunut. Uusimpana aluevaltauksena FR on perustanut Nokko Creative -tytäryhtiön, joka on liikkuvaan kuvaan ja grafiikkaan erikoistunut tuotantoyhtiö. Liikkuvan kuvan merkitys ja mahdollisuudet ovat kasvamassa huikeaa vauhtia, ja Nokko tarjoaa tähän mahdollisuuden.

Verkon nopeuksien kehittyminen, sekä HTML5 -merkkauskieli mahdollistaa videon käytön verkossa paremmin kuin koskaan. Me elämme tällä hetkellä informaatiotulvassa, joten oman viestinsä läpisaaminen voi olla vaikeaa. Liikkuva kuva on kuitenkin aina kiehtovaa, ja kun sitä hyödynnetään oikein on se myös tehokas markkinointiväline. Tässä vaiheessa Nokko tulee kuvioihin. Nokko tarjoaa kevyen ja kustannustehokkaan kaluston, sekä ammattitaitoisen näkemyksen.

People of Nokko from NokkoCreative on Vimeo.

11 02.2015
Kirjoittaja:

Von Herzen Brothers uusi musavideo

Von Herzen Brothersien uusi musavideo ”New Day Rising” on nyt julkaistu. Musavideo on tulevan albumin ensimmäinen ja Future Retail oli GoPro:n kautta mukana videon toteutuksessa. Käykää katsomassa video ja menkää ensi kesänä VHB:n keikalle. Hyvää musaa ja hyvä video, sekä ennen kaikkea hyvä bändi!

23 01.2015
Kirjoittaja:

Nyne rantautuu Suomeen

Nyne on Future Retailin uusimpia tuotteita ja samalla myös uusi aluevaltaus. Kannettavat kaiutinjärjestelmät ovat viime vuosina ilmestyneet katukuvaan ja musiikkia soitetaan usein puhelimen välityksellä.

Nynen mallisto tarjoaa vaihtoehdot musiikin kuunteluun keittiöstä pyöräretkelle. Hyvät yhteydet ja erittäin hyvä äänentoisto ovat muotoilun lisäksi Nynen valtteja, ja Future Retail tuo ne nyt ensimmäisenä Suomeen.

Nynen mallit ovat saatavilla eri väreissä ja malliston lippulaiva on Bass. Nynen Bass tarjoaa 10 tuntia soittoaikaa 20 Watin tehoilla. Puhelimen liität helposti Bluetooth v4.0 teknologialla. Voit myös ladata puhelintasi hyödyntäen Nynen akkua ja Nyneä voit käyttää myös handsfree mikrofonina.

Mallit ovat saatavilla jälleenmyyjillämme helmikuussa ja tuotteet tulevat sivullemme tammikuussa.

19 01.2015
Kirjoittaja:

Future Retail ja F-Stop

F-Stop ei ole vain kameralaukku. F-Stop on kuljetuskokonaisuus, joka on suunniteltu yhdessä maailman parhaiden valokuvaajien kanssa. F-Stopin kuvaajat liikkuvat siellä minne moni ei uskalla mennä, joten F-Stopin laukkujen tulee kestää erittäin vaativia olosuhteita. Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu huolella. Laajan ammattilaistiimin lisäksi F-Stoppiin luottavat myös esimerkiksi Brainfarm ja Flatlight Films. Suomesta F-Stopin tiimiin kuuluu Sami Välikangas ja Kim Öhman. Reppuja on nähty myös Pablo Filmsin Instassa.

F-Stopin hienous on sen muuntautumiskyvyssä. Jokaiseen reppuun voi valita omanlaisensa sisällön eli ICU:n. Tämä ICU on integroitavissa repun kanssa, mutta voit nostaa sen myös pois repusta tehden F-Stop repustasi normaaliin käyttöön soveltuvan repun. ICU toimii irralla ollessaan erinomaisena kameravarusteiden säilytyskotelona, jonka voit nostaa suoraan hyllylle.

F-Stopin Mountain Seriesin lisäksi saatavilla on myös Millar Series. Millar Series on suunniteltu modernille suunnittelijalle. Olitpa sitten valokuvaaja, graafikko tai muusikko, Millar Seriesistä löydät vastauksen kaikkeen mitä tulee varusteidesi kuljettamiseen.

Future Retail on nyt F-Stopin yksinoikeutettu maahantuoja, ja reput ovat myös työntekijöidemme ahkerassa käytössä. Käy katsomassa Samin portfolio osoitteessa www.samivalikangas.com ja tutustu F-Stopin tuotteisiin osoitteessa fstopgear.com

f-stop Satori EXP & Monster ICU // Packing Animation with a RED Epic from f-stop || Gear on Vimeo.

Artikkelikuva: Sami Välikangas

14 11.2014
Kirjoittaja:

Future Retail ja Peak Design

Future Retail on kehittämässä tuotevalikoimaansa ja toinen nyt tässä esiteltävä uutuus on Peak Design. Peak Design on jo maailmalla tunnettu merkki, joka valmistaa erinomaisia tuotteita valokuvaajille. Peak Designin tuotteet soveltuvat hyvin GoPro-kameralle, mutta valikoimassa on myös paljon tuotteita kaikille kameroille.

Peak Design on erinomainen lisävaruste liikkuvalle kuvaajalle harrastajasta ammattilaiseen. Tuotevalikoima ilmestyy uusiin tuotteisiin lähipäivinä ja parhaan käsityksen Peak Designista antaa tämä klippi:

11 11.2014
Kirjoittaja:

Future Retail ja 3 Legged Thing

Future Retail on kehittämässä tuotevalikoimaansa ja yksi ensimmäisistä uusista tuotteistamme on 3 Legged Thing. Tulevaisuudessa pyrimme tarjoamaan selkeämmän valikoiman kaikille kuvaajille kamerasta riippumatta niin, että tuotteemme on huolella valittu ja testattu.

3 Legged Thing on kamerajalusta eli tripodi, joka valmistetaan Brittien saarilla ja jonka tuotteisiin kuuluu myös ”Innovati Imagine product of the year” -palkinnon voittanut Brian. Tuotteet ovat laadukkaita ja hyvännäköisiä. Malleja löytyy kaikenlaisille kuvaajille ammattilaisista harrastajiin. Suosittelemme lämpimästi tutustumaan kyseiseen tuotteeseen!

Tsekatkaa myös tämä klippi. Tässä vähän tarkempaa infoa siitä miten hyviä ne jalustat on, sekä vähän fiilistä siitä minkälainen firma on kyseessä. Tuotevalikoima ilmestyy sivuillemme lähipäivinä.

12 09.2014
Kirjoittaja:

Von Hertzen Brothers osaksi GoPro-tiimiä

Kotimainen progressiivista rockia soittava Von Hertzen Brothers ja Future Retail ovat solmineet yhteistyösopimuksen. GoPro-tuotteet ovat jo ennestään tuttuja yhtyeelle heidän aikaisempien musiikkivideoiden kautta. Yhteistyön ansiosta Von Hertzen Brothers saa monipuolisemman GoPro-tuotevalikoiman käyttöönsä ja Future Retail pääsee seuraamaan eturivistä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin menestynyttä yhtyettä.

Von Hertzen Brothers työstää tällä hetkellä uutta studioalbumiaan legendaarisen tuottajan Garth Richardsonin kanssa Kanadassa. Kuudes albumi julkaistaan keväällä 2015.

Jäämme innokkaana odottamaan uutta musiikkia sekä videomateriaalia, joita yhtye tulee julkaisemaan.

Seuraa meitä myös Instagramissa @goprofinland ja Facebookissa saadaksesi ensimmäisenä ajankohtaiset uutiset. Kannattaa myös pysyä kuulolla, sillä järjestämme syksyn aikana Von Hertzen Brothers –aiheisen kilpailun.

10 09.2014
Kirjoittaja:

Future Retail mukana Funrun -juoksutapahtumissa

Turussa järjestettiin 30.8 Funrunin Väriestejuoksutapahtuma ja Future Retail oli paikalla GoPron ja DJI:n voimin. Tapahtuma keräsi suuren joukon innokasta porukkaa ja tästä löytyy asiaan kuuluvaa klippiä katsottavaksi.

Seuraava tapahtuma on 13.9 Serenassa, Espoossa ja meidät löytää myös silloin paikan päältä. Turussa mentiin väreissä ja Epoossa mudassa. Kannattaa tulla paikalle!